Průmysl a obchod

NOARK Electric vstupuje na český a slovenský trh

Na český a slovenský elektrotechnický trh vstupuje společnost NOARK Electric, která je součástí nadnárodního koncernu s více než 25 tisíci zaměstnanci. Zabývá se vývojem, výrobou a distribucí elektrotechnických přístrojů a komponentů. Praha se tak stává vedle Chicaga a Šanghaje jedním z regionálních obchodních center společnosti.
NOARK Electric kromě stávajícího evropského distribučního centra plánuje vybudovat v České republice i nové vývojové centrum a dále výrobní závod ve východní Evropě.
„Na všechny naše výrobky nabízíme 5letou záruku. To je pro elektrotechnický trh novinka, takovou záruku nikdo jiný nenabízí. Chceme tím jasně deklarovat, že kvalita je jednou z našich priorit. Kromě nadstandardní záruky přinášíme i zcela novou příležitost a bezkonkurenční péči pro naše zákazníky a obchodní partnery,“ uvádí Jaroslav Šuda, výkonný ředitel společnosti NOARK Electric Europe.
Vedle kvality produktů klade NOARK Electric důraz i na prvotřídní logistický servis. Proto v Praze vybudoval moderní distribuční centrum, které zajišťuje dodávky do celé Evropy.
Do produktového portfolia NOARK Electric patří jisticí a spínací přístroje, rozvodnice a propojovací systémy určené pro použití jak v domovních elektroinstalacích, administrativních budovách, tak i např. ve fotovoltaických systémech.
tisková zpráva