Průmysl a obchod

Nová kolekce keramiky značky RAKO

Společnost LASSELSBERGER uvedla na trh novou kolekci keramických obkladů a dlažeb RAKO 2012. Sedm koupelnových sérií a tři podlahové série RAKO HOME byly vytvořeny v duchu současných trendů se zaměřením na maximální variabilitu použití jak v privátním, tak veřejném sektoru. V letošním roce navíc přichází LASSELSBERGER se zásadně inovovaným sortimentem objektové keramiky pod novou značkou RAKO OBJECT. Nabízí architektům a projektantům ucelený systém vzájemně se doplňujících sérií se zaměřením na vysoké technické požadavky.
Nová objektová řada RAKO OBJECT staví na 24hodinovém barevném systému. Je vyvinutý ve spolupráci s mnoha osobnostmi a ateliéry z designérského a architektonického prostředí. Podporuje nekonečné kombinační možnosti a zároveň respektuje charakter a požadavky moderní i historické architektury, a to stále v systému 24 barev. Dva ciferníky – škály nočních a denních barev – jsou předurčeny ke vzájemným kombinacím. „Noční“ barvy mají v kombinačním systému díky své neutrálnosti dominantnější zastoupení, vytvářejí harmonický základ pro barevné akcenty z vybrané „denní“ škály. Intenzita „denních“ výrazných barev je z hlediska tradiční keramické technologie výroby na nejvyšší možné dosažitelné sytosti glazur, a to jak pro obklad stěn, tak i pro dlažbu. Barevný systém prostupuje celkovým produktovým portfoliem RAKO OBJECT od COLOR ONE a COLOR TWO přes POOL až po kompletní nabídku série TAURUS (COLOR, GRANIT, PORFYR, INDUSTRIAL a DOUBLE).
Samozřejmě nabídka značky RAKO OBJECT ve výrobkovém mixu navazuje a doplňuje RAKO HOME, čímž vzniklo 100% kompletní řešení s jedním z nejširších portfolií keramických obkladových materiálů. Ucelené spektrum obkladů je benefitem i zárukou poskytnutí dokonalého nástroje kreativity bez limitů. Pozor! Je snadné propadnout nekonečné hře barev a povrchů v čase.
Více informací najdete na www.rako.cz.
tisková zpráva