Průmysl a obchod

Nové interaktivní webové stránky společnosti KRONOSPAN

Na začátku dubna spustila společnost KRONOSPAN nové internetové stránky. Uživatelsky velmi příjemné rozhraní webu www.kronospan.cz potěší zákazníky svou interaktivností a přehledností. Internetové stránky jsou rozděleny do dvou sekcí – Stavba a Interiér, které uživatele rychle a jednoduše navedou na vyhledávaný produkt.
Kromě aktuálních informací a dalších rubrik se zde nachází také služba interiérového studia, kde si každý může zvolit dekor přesně dle svého vkusu.
Předností nového webu je interiérové studio, kde si zájemce díky jednoduché navigaci zvolí dekor na míru. Po volbě vhodného interiéru se tak může hned podívat, zda se mu bude daný dezén líbit. Kombinovat lze dekory lamin, pracovních desek, podlah, parapetů i obkladových panelů. Nespornou výhodou je, že si vybraný interiér se zvolenými dekory může uživatel uložit do souboru pdf, vytisknout či odeslat svému truhláři jako vzor pro realizaci jejich zakázky.
 
Sekce Stavba i Interiér je přehledná a hravá
V oddělení Stavba mají zákazníci na výběr, zda budou požadovaný výrobek vyhledávat přes interaktivní model dřevostavby s vyznačenými produkty či přes menu v levé části obrazovky. Produkty v tomto menu jsou stejně jako v sekci Interiér rozdělené na desky surové a opláštěné a pomůžou zájemci rychle a pohodlně zvolit žádaný výrobek. V sekci Interiér může uživatel kromě levého menu volit mezi vyhledáváním podle dekorové skupiny (Unidekory, Fantazie, Dřevodekory, Imitace kamene, ART ECO) či podle čísla dekoru, což mu umožní získat přehled napříč všemi produkty s daným dezénem.
 
Nová aplikace pro firmy
Novinku, kterou uvítají především firmy, je možnost si zažádat o zaslání vybraného vzorku. Stačí se jen zaregistrovat pomocí webového formuláře (www.kronospan.cz/zadost-o-vzorek). Zájemci o další marketingovou podporu (tisková data dekorů, log atd.) se mohou přihlásit do chráněné sekce download (http://kronospan.cz/download/registracni-formular1/).
Více informací naleznete na www.kronospan.cz.
tisková zpráva