Průmysl a obchod

Novinky společnosti Hörmann na veletrhu IBF

Ve dnech 12.–16. 4. 2011 si nenechte ujít brněnský mezinárodní stavební veletrh IBF. Své výrobky zde bude prezentovat i společnost Hörmann, významný dodavatel garážových a průmyslových vrat, pohonů, dveří a zárubní. Přijďte se podívat na nová sekční vrata HST otevírající se do boku, rychloběžná vrata HS 7030 PU, ovladače HS 5 BS a mnoho dalšího.
K vidění zde budou spolu s četnými novinkami i stávající produkty, jako jsou garážová vrata LPU, rolovací vrata Decotherm Classic S, rychloběžná vrata V5030 SE L, sekční vrata SPU 40 s technologií ThermoFrame a spousta dalších výrobků. Zhlédnout tu můžete i letošní akční výrobky.
 
Vybavte své domy kvalitními výrobky
Na veletrhu se můžete seznámit s novými ovladači HS 5 BS s obousměrným systémem BiSecur, jež vám umožní zpětně si ověřit stav garážových vrat (zavřená/otevřená). Zaujmou i boční sekční vrata HST, která efektivně vyplní vratové otvory až do šířky 6,5 m a výšky 3 m. Pro garáže s nedostatečným místem pro navíjecí hřídel u stropu jsou vyvinuta vrata RollMatic pro vnější montáž.
Další zajímavostí veletrhu bude technologie ThermoFrame pro lepší utěsnění mezi zárubní a vratovým křídlem a pohony SupraMatic a ProMatic se systémem BiSecur. Sortiment dveří doplní vchodové dveře ThermoPro s bočními díly a nadsvětlíky a víceúčelové ocelové dveře MZ Thermo s hliníkovou zárubní a s křídlem tepelně odděleným od zárubně. Premiéru bude mít i nový samozavírač dveří s kluznou lištnou HDC 35.
 
Nové výrobky pro průmyslovou sféru
Spatřit zde můžete i mnoho novinek z oblasti průmyslu. Půjde především o rychloběžná spirálová vrata HS 7030 PU s maximálními rozměry 6,5×6,5 m. Vratové křídlo těchto vrat je tvořeno 42 mm silnými lamelami sendvičové konstrukce kombinující ocelový plech a polyuretan, což zaručuje jejich vysokou odolnost proti vnějším podmínkám. Řídicí jednotka je standardně vybavena frekvenčním měničem, který umožňuje pozvolné rozjezdy a dojezdy vrat a šetří opotřebení pohyblivých částí, čímž se zvyšuje celková životnost vrat. Díky měniči je také dosaženo vyšší rychlosti při otevírání a zavírání. Od 1. 3. 2011 mají navíc všechna rychloběžná vrata společnosti Hörmann v zavírací rovině tzv. světelnou mříž pro spolehlivý průjezd nákladu.
V Brně uvidíte i rolovací vrata SB s profilem Decotherm vyznačujícím se sendvičovou konstrukcí s polyuretanovou výplní. Váha vratového křídla je odlehčena pomocí bočních pružin a navíjecího bubnu. Díky tomu je možné vrata otevírat ručně pomocí řetězu, nebo je vybavit novým pohonem WA 300 R s velmi tichým chodem.
 
Akční sortiment pro rok 2011
Na veletrhu IBF bude společnost Hörmann vystavovat i akční výrobky, které letos pořídíte za mimořádné ceny. Například sekční garážová vrata RenoMatic v provedení Zlatý dub, jež jsou k dostání za 23 950 Kč včetně montáže a pohonu. Dále zde uvidíte akční ocelové vchodové dveře RenoDoor s výbornými tepelněizolačními vlastnostmi a vysoce kvalitní hliníkové dveře TopSecur bezpečnostní třídy 2 s bočním dílem.
Expozici společnosti Hörmann můžete navštívit ve dnech 12.–16. 4. 2011 na brněnském výstavišti v pavilonu P, stánek č. 052.
Více informací na www.hormann.cz.
podle podkladů společnosti Hörmann