Průmysl a obchod

Nový produktový web skupiny Českomoravský beton

Nové internetové stránky www.lite-smesi.cz urychlují a usnadňují práci architektům, projektantům, realizačním firmám i drobným stavebníkům. Jde o doslova nabitou knihovnu, kde najdou veškeré informace a podklady ke značkovým produktům skupiny Českomoravský beton, jako jsou ceníky, produktové a technické listy, schémata podlahových souvrství nebo videa.
Nové stránky www.lite-smesi.cz zastřešující celkem deset značkových produktů skupiny Českomoravský beton. Navazují na obchodní web www.transportbeton.cz a informačně jej rozšiřují a doplňují. Kromě poskytování kompletních podkladů k jednotlivým produktům rozšiřuje web www.lite-smesi.cz i služby zákazníkům. Nejenže jim usnadní výběr stavebního materiálu a zpřístupní veškeré informace, ale je zde možné také poptat vybraný stavební materiál – produkt. Oslovit lze konkrétní betonárnu ze skupiny Českomoravský beton, kterou si zákazník zvolí na interaktivní mapě, případně odborníka pro daný produkt nebo činnost (pokládka litých směsí, dispečink čerpání apod.).
Cílem nových stránek www.lite-smesi.cz je spokojený návštěvník, který rychle najde to, co hledal, byť si v danou chvíli nic neobjedná. Na místo, které je informačně hodnotné a zároveň přívětivé k uživateli, se určitě rád vrátí.
tisková zpráva