Průmysl a obchod

Nový showroom J.A.P – trendy z Milána v České republice

Moderní a inspirativní… takový je nový showroom společnosti J.A.P., který se nachází v budově Sykora Home v Praze-Vysočanech. Přerovský výrobce připravil na celkové ploše o rozloze 300 m² prezentaci inspirovanou nejnovějšími evropskými styly bytového designu. Najdete zde designové dveřní systémy v maxiprovedeních, a to ať už v podobě dveří posuvných po stěně nebo ve stropě, otočných dveřních křídel se skrytými zárubněmi, které nepotřebují nadpraží, či originálně řešené obklady stěn a dveří tvořící jednu linii.

Výjimečnost nového showroomu spočívá i ve formě prezentace jednotlivých vzorků – nejedná se o standardní výstavní stojany, ale veškeré produkty ukazují možnosti použití řešení posuvných či otočných dveří přímo v reálném interiéru, a návštěvníci tak mají možnost představit si názorně svůj nový domov!

A co konkrétně je v showroomu J.A.P. k vidění?
Zárubeň Garde či šatní systém Armadio s dveřmi Idea Net, obkladový systém Efekta, který umožňuje dveřnímu křídlu a obkladu stěny tvořit jednu rovinu… to jsou novinky tohoto českého výrobce, které spolu se skrytými zárubněmi, všemi typy stavebních pouzder, dveřmi Master Door či Strong v nejrůznějším provedení materiálů a maxi výšek i atypickými schodišti dávají velice solidní designový základ pro dílčí interiérové bloky. „Kromě našich tradičních produktů jsme zde chtěli ukázat i naše úplné novinky, doslova až prototypy novinek, které sice zatím nejsou naplno v distribuční síti, nicméně doplňují stávající úspěšné produkty v jeden harmonický celek, přesně dle ducha našeho hesla: Vše pro komfortní bydlení,“ uvádí Petr Paksi, obchodní ředitel J.A.P. Celý showroom je barevně i materiálově laděn v zemitých tónech.

„Čeští architekti a designéři se jezdí inspirovat pro své projekty na výstavy do zahraničí – např. do Milána, protože Česko podobné expozice postrádá. Až doposud zde chyběl výstavní prostor s potřebným zázemím pro práci architektů s klienty, ve kterém by zároveň byly k nahlédnutí nejnovější trendy v oboru dveřních systémů. Náš nový showroom v Sykora Home tedy vznikl v první linii právě pro odbornou veřejnost, ale samozřejmě rádi uvítáme každého zájemce o dveřní systémy,“ říká Petr Paksi.

Společnost J.A.P.otevřela nový showroom v budově Sykora Home v Praze-VysočanechSpolečnost J.A.P.otevřela nový showroom v budově Sykora Home v Praze-VysočanechSpolečnost J.A.P.otevřela nový showroom v budově Sykora Home v Praze-Vysočanech

Společnost J.A.P.otevřela nový showroom v budově Sykora Home v Praze-VysočanechSpolečnost J.A.P.otevřela nový showroom v budově Sykora Home v Praze-VysočanechSpolečnost J.A.P.otevřela nový showroom v budově Sykora Home v Praze-Vysočanech

Showroom je rozdělen do tří částí:
• Vstupní výstavní prostor je věnován především hlavním novinkám společnosti J.A.P. Tato část ukazuje designové řešení dveří, které v interiéru dominují, nebo naopak prezentuje možnost splynutí různých řešení dveřních systémů v jednom prostoru.
• Výstavní sektor uprostřed je zaměřený na řešení celoskleněných stěn i dveří, které dodávají prostoru lehkost a vzdušnost. Koncipuje modelový příklad kancelářských a šatních prostor.
• Multifunkční komfortní prostor v zadní části nabízí zázemí pro jednání s architekty a klienty.

Přijďte načerpat inspiraci a přesvědčit se o tom, že i český interiér může mít světovou úroveň!

tisková zpráva