Průmysl a obchod

Oblíbená série dlaždic Rock (RAKO) v nových barvách, rozměru a tloušťce 15 mm

Společnost Lasselsberger obohatila sérii Rock značky RAKO o další produkty. Glazované slinuté dlaždice s probarveným střepem v rozměrech 60×60, 30×60, 30×30, 20×20, 15×15 a 10×10 cm s homogenní kresbou už nejsou pouze v univerzálních přírodních matných barvách, ale nyní také v barvách hnědá, žlutá, červená a modrá.
Společnost Lasselsberger obohatila sérii Rock značky RAKO o další produkty
 
Unikátní glazovaná dlaždice je vhodná zejména na podlahy do prodejen, průmyslových provozů a dalších technicky i frekvenčně velmi namáhaných prostor. Nově jsou v sérii nabízeny modulové formáty 10×10, 15×15, 20×20 cm s povrchem R10 pro samostatné použití nebo pro kombinaci s velkoformátovými dlaždicemi. Potřebnou dynamiku dodá sérii řezaná dekorace na stěnu i podlahu 30×60 a 30×30 cm. Funkčním i dekorativním benefitem série je mozaika 30×30 cm (dílky formátu 5×5, 10×10 cm), která umožňuje atypické a funkční obložení nestandardních ploch. K sérii patří široká škála funkčních doplňků a také schodovka a sokl.
 
Společnost Lasselsberger obohatila sérii Rock značky RAKO o další produktySpolečnost Lasselsberger obohatila sérii Rock značky RAKO o další produkty

V sérii jsou nabízeny dva typy povrchů standardní a lapovaný. Standartní povrch R10 A splňuje charakteristiky designově i prakticky vyvážené podlahy pro jakékoli prostory, ideální na údržbu. Dlaždice 30×60 a 60×60 cm s lapovaným povrchem podporují experimenty se střídáním lesklého a matného povrchu v interiéru.
Kalibrované dlaždice Rock a Rock Lappato v modulových formátech umožňují pokládku s minimální spárou, což celkový dojem kompaktní plochy ještě více umocní.
 
Společnost Lasselsberger obohatila sérii Rock značky RAKO o další produkty (supermarket Edeka, Německo)Společnost Lasselsberger obohatila sérii Rock značky RAKO o další produkty

Kompletní nabídku série Rock najdete zde.
Série Rock je k dostání v autorizované prodejní síti.
Specifické technologie a systémová řešení doporučujeme konzultovat s odbornými poradci projektového týmu. Kontakty a další informace získáte na www.rako.cz.
podle podkladů společnosti Lasselsberger