Průmysl a obchod

Ocelové dveře Hörmann jsou nyní k dostání i v sítích hobbymarketů

Společnost Hörmann, významný výrobce dveřních a vratových systémů, úspěšně rozvíjí prodej ocelových dveří pro nejrůznější užití. Jde například o produkty ve víceúčelovém provedení či ve speciální protipožární bezpečnostní úpravě. Navíc společnost nabízí domovní dveře, které disponují vysokou kvalitou, odolností a výbornými tepelněizolačními vlastnostmi. Z původních několika set kusů v roce 2003 dosáhl jejich prodej v loňském roce více než 15 000 kusů.
„Naše ocelové dveře pod označením ZK jsou k dostání ve všech hlavních tuzemských obchodních řetězcích hobbymarketů, mezi něž se řadí například OBI, Hornbach, Bauhaus, Baumax či Globus. Zákazníci je nejvíce kupují v pozinkované úpravě nebo v bílém provedení. Velmi oblíbené jsou i povrchy Decograin, a to především odstíny Zlatý dub a Ořech, které propůjčují dveřím autentický přírodní vzhled,“ uvádí jednatel společnosti Hörmann, Ing. Vít Kareš.
Dveřní křídla Hörmann se nejčastěji prodávají v rozměrech obvyklých pro ČR, tedy o výšce 197 cm a šířce 80 či 90 cm se třemi panty, a to v levém i v pravém provedení. Zájemci o dveře Hörmann ocení především jejich pevnost a stabilitu například ve vlhkém prostředí nebo i v náročných dílenských prostorách.
Více informací lze získat na stránkách www.hormann.cz.
tisková zpráva
 
Domovní dveře TopPrestige s povrchovou úpravou Decograin Zlatý dubOcelové bezpečnostní dveře KSi