Průmysl a obchod

Okno KF 500 společnosti Internorm získalo ocenění Plus X Award

Plus X Award je jedním z nejprestižnějších celosvětových ocenění pro inovativní výrobek či technologii s jakousi přidanou hodnotou pro budoucnost – Plus X-faktorem. Porota vybírá produkty napříč prakticky všemi obory. Jejich vysoká kvalita je považována za samozřejmost. Inovační myšlení ze strany výrobců pak za absolutní základ pro jejich trvalý úspěch. Prvořadě jde právě o ty druhy inovací, které lidem zjednodušují život.
Každý výrobek předložený v rámci soutěže Plus X Award k posouzení je podrobně a všestranně zkoumán, tento proces trvá několik týdnů. Porotu tvoří nezávislí odborníci, setkávají se zde osobnosti z nejrůznějších průmyslových oborů, znalci z výroby i obchodu, pedagogové předních univerzit, vybraní novináři. Oceněné produkty musí zaujmout nejvyšší kvalitou, trvanlivostí, funkčností či ukázkovým designem.
V praxi se musí jednat o výrobky doslova příjemné a ekologicky smysluplné. Pečeť Plus X Award se stává respektovaným znakem, znamená svého druhu doporučení. V dnešním roztříštěném a reklamou ovládaném trhu jde o hledisko kvality obzvlášť vítané.
Jedním z letošních laureátů Plus X Award je plast-hliníkové okno s typovým označením KF 500 společnosti Internorm. Více se dozvíte na www.internorm.cz nebo na www.internorm.com/cz/produkty/home-pure/okna/plast-hlinik/system/show/System/kf-500-1.html.
Podrobné informace o jednotlivých produktech pro architekty a projektanty, vč. osvědčení, produktových listů a výkresů ve formátu dwg, jsou k dispozici po registraci na [1st] WINDOW PORTAL.
Organizátorem soutěže je Agentur für Marketing und Kommunikation GmbH. Více informací najdete zde.

tisková zpráva, wd

 
Okno KF 500 společnosti Internorm