Průmysl a obchod, Výplně otvorů

Pohon SupraMatic 3 pro garážová vrata umí šetřit energii

Společnost Hörmann uvedla na trh nový stropní pohon garážových vrat SupraMatic 3, jehož předností je vysoká úspora energie a vylepšený šifrovaný signál. SupraMatic 3 vyniká minimální spotřebou elektrické energie v pohotovostním režimu, jež činí méně než 1 W.
Tělo pohonu je vyrobeno z ušlechtilé oceli a speciálních plastů, které výrobku zaručují vysokou životnost a odolnost. V závislosti na rozměrech a provedeních vrat, pro něž je SupraMatic 3 určen, zvládne pohon až 50 cyklů za den. V případě hromadných a odzemních garáží je to dvojnásobek.
Nový pohon, doplněný o dvousegmentový displej, je přizpůsoben vratovému systému BiSecur, jenž zajišťuje bezpečný rádiový přenos informace mezi pohonem a ovladačem. Technologie založená na speciálních kódovacích postupech a nové ergonomické ovladače HS 5 BS umožňují svému majiteli díky LED kontrolce rychle zjistit aktuální polohu vrat (otevřená/zavřená). Pohon SupraMatic 3 s rychlostí otevírání až 22 cm/s najde využití u výklopných a sekčních vrat a garážových vrat HST, která se otevírají do boku.
Více informací lze získat na stránkách www.hormann.cz.
tisková zpráva
 Pohon SupraMatic 3Ovladače HS 5 BS