Průmysl a obchod

RAVAK slaví 20 let na trhu

Společnost RAVAK slaví výročí 20 let od svého vzniku. Za tu dobu se jí podařilo vybudovat si velmi pevnou pozici a úspěšně proniknout i na další trhy po světě.
Koncept Rosa 95Společnost RAVAK se zaměřuje na koupelny promyšlené do posledního detailu v ucelené nabídce komplexních řešení. Právě spojení špičkového designu, praktičnosti a kvalitního zpracování je klíčem úspěchu jejích výrobků. RAVAK dodává vany, sprchové kouty a dveře, hydromasážní systémy, umyvadla, nábytek, vodovodní baterie a další koupelnové doplňky. Firma působí ve více než 50 zemích světa a je největším výrobcem vybavení pro koupelny nejen v Česku, ale i v celé střední a východní Evropě.
Pro rok 2011 připravila značka RAVAK novinky v oblasti van, sprchových koutů i koupelnového nábytku a baterií.
Jednou ze zásadních inovací je vana Rosa 95, součást konceptu Rosa pro malé koupelny. Vana Rosa 95 je nejmenší asymetrickou vanou v nabídce značky RAVAK, která však zajistí pohodlné koupání i sprchování. Pochází ze studia Nosal Design a optimálně snoubí nároky na estetické vyznění i funkčnost. Ladné tvary v sobě i při šířce 95 cm skrývají velkorysý vnitřní prostor s širokým plochým dnem a funkční integrované sedátko pro pohodlné sezení i při sprchování.
Novinkou v oblasti sprchových koutů je šíře povrchových úprav u sprchového koutu Blix, který je od letošního roku možno získat nejen v bílé nebo kovově lesklé barvě, ale i s povrchovou úpravou satin, která přináší kompromis mezi efektem kovu a praktičností matného povrchu.
Na design sprchových koutů a van navazuje rozšiřující se sortiment koupelnového nábytku, výjimečného svou odolností ve vlhkém prostředí a promyšlenou estetikou, která koresponduje s jednotlivými typy výrobků.
Sortiment doplňují i vodovodní baterie, z nichž zejména ta termostatická přináší do uživatelského komfortu novou dimenzi.

podle podkladů firmy RAVAK