Průmysl a obchod

Ruukki bude na Střechách Praha rozdávat slevy a návštěvníci hrát o střechu zdarma

Žádný návštěvník veletrhu Střechy Praha 2014, který proběhne ve dnech 23.–25. 1. 2014 v Praze na výstavišti PVA Letňany, by neměl minout stránek finského výrobce ocelových střech Ruukki. Ať už budou návštěvníci hledat jen inspiraci nebo konkrétní střechu pro svůj dům, ve stánku Ruukki najdou obojí.
Vedle širokého výběru kvalitních finských ocelových střech tam na ně navíc čekají veletržní slevy a soutěž o novou střechu zdarma. Na veletrhu se představí široké množství produktů a firem z oblasti střešních krytin a „roofingu“, konstrukčních systémů, obvodových plášťů a stavebnictví vůbec. Souběžně na výstavišti probíhají i veletrhy Solar Praha a Řemeslo Praha.
V rámci veletrhu mohou návštěvníci získat nejoblíbenější střešní krytiny Ruukki s významnou slevou. Na stánku Ruukki si stačí vyzvednout veletržní leták potvrzující garantovanou veletržní slevu a objednat krytinu u kteréhokoliv z partnerů do 31. 3. 2014.
 
Pravidla soutěže
Každý, kdo na stánku zanechá do soboty 25. 1. do 16 h vyplněný anketní formulář, může vyhrát střešní krytinu a okapový systém z nabídky společnosti Ruukki CZ, s. r. o., v celkové hodnotě 50 000 Kč (podle aktuálního ceníku Ruukki, včetně DPH). Výsledky soutěže naleznete na www.ruukkistrechy.cz nejpozději 31. 3. 2014.
 
Ocelová střešní krytina Ruukki Finnera10 důvodů pro střechu Ruukki
1. kvalitní finská ocel, nejdelší záruka na trhu,
2. tloušťka plechu 0,5 mm, tři druhy povrchové úpravy podle volby zákazníka,
3. až 50 let záruka proti prorezivění (dle typu povrchové úpravy),
4. až 20 let záruka na estetický vzhled (dle typu povrchové úpravy),
5. vysoká odolnost vůči sněhu a ledu,
6. vhodné i pro střechy s nízkým sklonem,
7. certifikované realizační firmy pro poradenství a pokládku,
8. rychlá doprava na místo stavby,
9. široká škála barev, okapový systém v barvě krytiny,
10. cenová nabídka a poradenství zdarma.
 
podle podkladů společnosti Ruukki CZ