Průmysl a obchod

Schüco Demotruck vyjíždí na roadshow zaměřenou na solární systémy

Společnost Schüco, světový lídr v oblasti opláštění budov a solárních systémů, navazuje na loňskou podzimní roadshow zaměřenou na hliníkové profily a partnerský projekt Premium Partner. Se Schüco Demotruckem se rozjíždí i letos, tentokrát však bude speciálně upravený pojízdný showroom zaměřený na sortiment a poradenství divize SOLAR.
Ve dnech 26. března až 6. dubna 2012 se můžete přijít podívat na některou ze šesti zastávek Demotrucku a prohlédnout si nejen solární novinky. Chybět nebudou odborné konzultace v oblasti termických systémů, tepelných čerpadel i fotovoltaiky. Dveře Demotrucku budou otevřené pro všechny zájemce z řad odborné i laické veřejnosti. Projekt vznikl ve spolupráci s partnerskými firmami společnosti Schüco.
V prostorném showroomu bude například k vidění fotovoltaická energetická centrála, inteligentní řešení akumulace a využívání vlastního solárního proudu. Díky ní si standardní rodinný domek s fotovoltaickým systémem Schüco o výkonu 5 kWh bude schopen pokrýt až 65 % roční spotřeby elektrické energie. Centrála dokáže vyprodukovaný proud akumulovat v dobíjecích bateriích, přes integrovaný měnič dodávat do spotřebičů v domě nebo odvádět do rozvodné sítě. Použitím energetické centrály tak dochází k úspoře výdajů za odebíraný proud a k automatizovanému maximálnímu využití vyprodukovaného solárního proudu k vlastní spotřebě.
Kromě energetické centrály upozorněme na tenkovrstvé moduly Schüco MPE ze série Blackline Laminate, založené na technologii mikromorfního křemíku. Mikrokrystalická tenkovrstvá technologie u panelů zaručuje optimalizaci výnosových výkonů za zvýšených provozních teplot, působení difuzního světla i za orientace na jinou než jižní stranu.
Showroom také nabídne tradiční monokrystalické a polykrystalické fotovoltaické moduly a termické kolektory, například kolektor Schüco CTE 319 CH z řady Kompakt dosahuje účinnosti 84,5 %. Potřebujete-li v této oblasti poradit, určitě neváhejte a zavítejte na některou ze šesti zastávek Schüco Demotrucku.
 
Přehled zastávek:
26.–27. 3. PLZEŇ, Makro Cash&Carry
28.–29. 3. ČESKÉ BUDĚJOVICE, Výstaviště, P5
30.–31. 3. ČESTLICE U PRAHY, Hypermarket Albert
1.–2. 4. PARDUBICE, Hypermarket Albert, Palackého třída
3.–4. 4. BRNO, OC Olympia
5.–6. 4. OLOMOUC, OC Olympia
 
Prezentace probíhá každý den od 10.30 hodin. Pro více informací navštivte www.schueco.cz nebo napište na info@schueco.cz.
tisková zpráva