Průmysl a obchod

Sekce Můj HELUZ poskytuje na webu informace o aktuálním stavu zakázky

Extrémní zájem stavebníků udělal z cihel během uplynulé stavební sezony téměř rychloobrátkové zboží, jak rychle mizely z palet ve stavebninách. O to zajímavější se pro zákazníky společnosti HELUZ stala možnost sledovat aktuální stav své zakázky na webových stránkách www.heluz.cz. Služba typická a standardní pro internetové nákupy je jednou z novinek, kterou zákazníci najdou v sekci www.heluz.cz/cs/muj-heluz.

Informace o cihlách 24 hodin denně
Sledování průběhu vyřizování zakázky už tedy není doménou jen e-shopů. Zákazníci HELUZU mohou nyní 24 hodin denně sledovat vyřizování zakázky od okamžiku přijetí objednávky ve stavebninách až do expedice. Díky této službě získá zákazník nebo investor potřebné informace o předpokládaném datu dopravy, počtu dílčích dodávek na stavbu a jejich sortimentní skladbě na jednotlivých kamionech, jakož i informaci o dopravci včetně kontaktu na něj.

Sledování zakázky je jednou ze služeb, kterou zákazníci najdou v sekci Můj HELUZ. Služba je určena těm, kteří již obdrželi tzv. slevový kód nebo mají číslo dokladu a číslo zakázky. V sekci Můj HELUZ mohou sledovat aktuální stav své zakázky, mohou si objednat Šekovou knížku HELUZ s benefity od partnerských firem v podobě bonusových šeků na další stavební zařízení, jako jsou střešní systémy, okna či garážová vrata nebo interiérové vybavení, nebo mohou získat informace o aktuálních prodejních akcích.

tisková zpráva

Sekce Můj HELUZ poskytuje na webu informace o aktuálním stavu zakázky