Průmysl a obchod

SENUB – a máte tři roky teplo zdarma

Společnost Saint-Gobain Isover CZ stojí za zrodem nového projektu na podporu výstavby pasivních domů v ČR pod názvem SENUB (Systémy energeticky úsporných budov). Jedná se o volné seskupení firem, které vzniklo za účelem pomoci investorům se bezpečněji dostat k vlastním pasivním domům, a to od fáze financování stavby přes architektonický návrh až po vlastní realizaci stavby s využitím kvalitních materiálů a technologií renomovaných značek dostupných na českém trhu.
SENUB poskytne investorovi osvědčené a dostupné řešení jeho pasivního domu. Nabízí poradenství v oblasti financování stavby včetně zajištění hypotéky se zvýhodněnými podmínkami pro pasivní domy, individuální návrh projektové dokumentace, kvalitní materiály a technologie pro stavbu pasivních budov. Navíc jako speciální bonus pro všechny ty, kteří využijí těchto služeb, nabízí SENUB úhradu celkových nákladů na vytápění budovy, a to minimálně po dobu 3 let od kolaudace.
V projektu jsou zapojeny významné osobnosti a firmy zabývající se výstavbou pasivních domů v ČR. Oblast financování zajišťuje společnost Partners. Návrhy projektové dokumentace poskytují Ing. arch. Josef Smola, Ing. arch. Mojmír Hudec a Ing. arch. Lubomír Křivka ve spolupráci s ateliérem Náš dům. Oblast stavebních materiálů je zastoupena produkty a technologiemi významných značek: Isover (izolační materiály), Weber (fasádní systémy), Slavona (výplně otvorů), Nilan (rekuperační jednotky), KM Beta (zdicí systémy), H.L.C (realizace dřevostaveb). V roce 2011 dojde k rozšíření o další firmy, především v oblasti realizace zděných staveb.
 
Více informací o možnostech využití hlavních výhod v rámci projektu SENUB včetně kontaktů naleznete na www.senub.cz.
tisková zpráva