Průmysl a obchod

Skupina Saint-Gobain v ČR získala znovu certifikaci Top Employer pro nejlepší zaměstnavatele

Pravidelný roční výzkum realizovaný mezinárodně respektovaným Top Employers institutem certifikuje nejlepší zaměstnavatele dle přísných kritérií v oblasti personálního řízení, pracovních podmínek, interní komunikace i vystupování zaměstnavatele na trhu. Díky dlouhodobému naplňování vysokých požadovaných standardů se Saint-Gobain oprávněně řadí mezi nejlepší zaměstnavatele.

Skupinu Saint-Gobain v České republice reprezentují čtyři společnosti: Saint-Gobain Construction Products CZ, a. s., Saint-Gobain PAM, s. r. o., Saint-Gobain Sekurit ČR, s. r. o., a Saint-Gobain Adfors CZ, s. r. o. Saint-Gobain je v České republice jednou ze 12 firem či skupin firem, kterým se podařilo touto certifikací pro rok 2018 úspěšně projít, a to už třetí rok po sobě!

Pro zajímavost, dalšími oceněnými jsou: Avon Cosmetics, s. r. o., Brose CZ, s. r. o., DHL Express (Czech Republic), s. r. o., Dimension Data Czech Republic, s. r. o., skupina Faurecia Czech republic (9 společností), Imperial Tobacco CR, s. r. o., JT International, s. r. o., skupina Merck, PepsiCo CZ, s. r. o., Philip Morris ČR, a. s., a Valeo Autoklimatizace, k. s.

„Každoročně patříme k firmám s brilantními hospodářskými výsledky. To ale neznamená, že automaticky získáváme i ocenění Top Employer. O naše zaměstnance pečujeme a vždy se snažíme dělat něco navíc, ať už se jedná o záležitosti v přímé souvislosti s pracovní pozicí nebo o mimopracovní aktivity. Dbáme také na to, aby naši zaměstnanci měli nadstandardní přístup k dalšímu vzdělávání a jistotám jako je úrazové či životní pojištění nebo nákup firemních akcií za výhodné ceny. Ačkoliv se může zdát, že po získání první certifikace už jen obnovujeme podklady pro audit, opak je pravdou. Chceme být mezi nejlepšími a stanovujeme si proto stále vyšší cíle,“ komentoval získání ocenění personální ředitel skupiny Saint-Gobain pro východní Evropu Robert Kudrna.

Výzkum realizovaný mezinárodně respektovaným Top Employers institutem identifikuje nejlepší zaměstnavatele po celém světě. Zejména hodnotí výjimečné zaměstnanecké podmínky, rozvoj lidských zdrojů, hledání nových talentů na všech úrovních organizace, stejně tak optimalizaci všech personálních procesů a zaměstnanecké benefity. Skupina Saint-Gobain získala jako globální lídr na trzích udržitelného bydlení také ocenění Top Employer Europe a Global.

Více informací naleznete na www.top-employers.com.

tisková zpráva, wd