Průmysl a obchod

Společnost FINEP byla zvolena developerem roku 2010

Společnost FINEP byla v prestižní soutěži Construction & Investment Journal Award, vyhlašované každoročně nezávislou skupinou vrcholových manažerů a odborníků z oblasti výstavby a developmentu, zvolena developerem roku 2010. Zároveň získala ocenění za svůj projekt City West. FINEP tak za jeden jediný měsíc získal hned tři prestižní ocenění.
City WestOcenění Developer roku získal FINEP v roce, kdy slaví 15 let na českém trhu. Za dobu své existence se společnost stala průkopníkem ve svém oboru. Například projekt Západního Města je v rámci České republiky svým rozsahem a komplexností naprosto ojedinělý. FINEP jako jeden z mála developerů poskytuje svým klientům komplexní realitní a finanční služby včetně bankovního zajištění složených finančních prostředků.
„Získání titulu Developer roku, i dalších prestižních ocenění, nám udělalo velkou radost a je pro nás potvrzením, že trh oceňuje obrovské úsilí věnované přípravě i realizaci našich projektů. I nadále hodláme pracovat na povědomí, že FINEP nejsou jen byty, obchody a kanceláře, ale že představuje celý životní styl,“ sdělil Michal Kocián, předseda představenstva FINEP HOLDING, SE.
Kvalitu konkrétních projektů dokládají i získaná ocenění pro komplex administrativních budov City West. FINEP se při koncepci neomezil na vybudování osamocených kancelářských budov, ale stvořil místo s dobrou dopravní dostupností, obchody a relaxačními zónami, kde se lidé cítí dobře. „Těší mě hodnocení odborné poroty, ale ještě větší radost mi dělá zájem našich klientů,“ řekl Tomáš Pardubický, generální ředitel FINEP HOLDING, SE a dodal: „Za poslední dva roky si naši klienti pronajali na City West více než 50 000 m2 kancelářských ploch. S tímto úspěchem však neusínáme, jednáme o strategickém vstupu do dalších administrativních projektů. S postupnou expanzí našich obchodních aktivit plánujeme také personální rozšiřování týmu.“
 
Seznam kategorií, nominací a vítězů Construction & Investment Journal Award 2010 najdete zde.
tisková zpráva, wd