Průmysl a obchod, Střechy

Společnost Střechy Vrňata & Žáčik získala certifikát Kvalitní firma

U příležitosti veletrhů Střechy Praha, Solar Praha a For Wood obdržela firma Střechy VRŇATA & ŽÁČIK, s. r. o., certifikát značky Kvalitní firma – ověřeno zákazníky. Certifikát převzali přímo na stánku zástupci firmy v čele s Jiřím Vrňatou st. a Marošem Žáčikem.
Zástupci společnosti Střechy VRŇATA & ŽÁČIK s certifikátem Kvalitní firma, zleva: Jiří Vrňata st., Maroš Žáčik, Lenka Žáčiková, Jiří Vrňata ml. a Adéla VrňatováV hodnocení od zákazníků získala firma vynikající známku 1,06, firmu navíc doporučuje všech 100 % oslovených zákazníků. 80 % zákazníků uvedlo, že se rozhodli pro spolupráci na základě referencí a také díky záruce na střechy 5–10 let. Zákazníci ocenili především kvalitu práce, kvalitní materiál, používání kvalitních funkčních doplňků (podstřešní fólie, latě správného profilu, odvětrávací funkční doplňky apod.). Dále díky kvalitě poskytovaných služeb, komunikace a dodržování termínů a dohod.
Střechy VRŇATA & ŽÁČIK jsou rodinnou firmou, kterou založil v roce 1990 Jiří Vrňata st., vyzbrojen pouze svými zkušenostmi a znalostmi. Tímto počinem navázal na rodinnou tradici, která sahá až do minulého století. V roce 2007 vznikla společnost Střechy VRŇATA & ŽÁČIK.
Prioritou firmy je spokojenost zákazníka a profesionální přístup k práci, kde je důležitější kvalita než kvantita.
tisková zpráva, wd