Průmysl a obchod

Stavební firma DOSTING Brno oslaví 20 let

Dne 20. září tohoto roku oslaví brněnská firma DOSTING, spol. s r. o., 20. výročí své existence. Na setkáních se zaměstnanci a obchodními partnery si připomene nejen svoji historii, ale zejména své obchodní a stavební aktivity na stovkách staveb po celé ČR, SR a dalších pěti státech Evropy a konečně i v Kazachstánu.
Společnost DOSTING vznikla v roce 1993 a jejím hlavním výrobním programem jsou hliníkové prosklené a kazetové fasády, světlíky s výplní ze skla i z polykarbonátu. Významnou část dodávek tvoří rovněž hliníkové výplně stavebních otvorů (okna, dveře a výkladce) a lehké hliníkové a ocelové konstrukce. Z realizací vyberme namátkou např. zastřešení ligového fotbalového stadionu v Teplicích, kompletní opláštění hotelu Holiday Inn v Praze-Ruzyni, realizaci prosklené fasády a světlíků odletového terminálu brněnského letiště, výměnu oken a prosklených fasád hotelu International Brno, rekonstrukce světlíků pavilonů brněnského výstaviště či prosklené a kazetové fasády budov v Technologickém parku i dalších lokalitách Brna.
Společnost nejdříve oslaví své výročí v září se zaměstnanci a jejich rodinnými příslušníky. Hosté oslav budou moci nahlédnout i do výrobních hal firmy ve vlastním areálu na území bývalé Královopolské strojírny – „Slévárny šedé litiny“, jejž průběžně opravuje a snaží se mu vetknout přátelštější tvář. Součástí oslav bude i výstava fotografií významných realizací DOSTINGU. V říjnu pak vedení firmy pozve své významné obchodní partnery a dodavatele na společenské setkání v příjemném prostředí jihomoravského vinařství.
Ing. Josef Suchomela se svým společníkem Ing. Vladimírem Krejčíkem jsou na práci svých lidí hrdí. Právě díky zkušenému kolektivu zaměstnanců, použití nejmodernějších materiálů a technologií a v neposlední řadě schopnosti plnit zakázky ve velmi krátkých termínech získává DOSTING objednávky na subdodávky rekonstrukcí i novostaveb na mnoha významných budovách.
Současně firma v rámci možností podporuje sociálně potřebné občany, zejména lidi se zdravotním postižením, i brněnský společenský a kulturní život.
tisková zpráva, wd
Letiště, BrnoHotel International, Brno
BEA centrum, OlomoucHotel Tranzit, Praha