Průmysl a obchod

TECE vstupuje na český a slovenský trh

Společnost TECE Česká republika, výrobce montážních prvků pro závěsné toalety, odvodňovacích sprchových žlabů, systému podlahového topení a potrubních systémů pro rozvody vody a topení, již sice po právní stránce funguje několik měsíců, avšak až nyní po dokončení procesu akvizice je plně připravena poskytovat slibovaný nadstandardní servis svým zákazníkům.
„V současnosti prochází stavebnictví evolucí. Mnozí upravují svoje obchodní modely, mění strategie a přizpůsobují se trhu. Všimli jsme si, že se zvětšuje odstup lídrů trhu od méně kvalitních výrobců. Tuto oblast chceme obsadit my. Vysoce kvalitní výrobky s nadčasovým designem za přijatelné ceny. Na našem trhu není značka TECE zdomácnělý pojem, přestože se zde více než 10 let prodává. To se změní,“ sdělil jednatel společnosti Aleš Daniel.
V široké nabídce ovládacích tlačítek pro závěsná WC je více než 130 barevných variant, výběr z materiálů nerezová ocel, sklo, plast a možnosti instalace přímo do obkladu. To vše je doplněné kvalitním a dlouhodobě odolným technickým modulem do zdi TECEprofil.
Pro zajištění bezproblémového fungování výrobků je nutné zajistit správnou montáž: „To je hlavní důvod, proč jsme investovali mnoho peněz do vytvoření vlastního školícího centra pro odborné zákazníky. Cítíme se odpovědní za znalosti našich partnerů a uděláme maximum pro to, abychom jim zajistili dostatek informací a praktických zkušeností,“ dodává Aleš Daniel.
Společnost preferuje třístupňový obchodní model: výrobce – odborný velkoobchod – montážní firma. Jen touto cestou je TECE schopno zajistit správnou montáž a kvalitní servis. Když zvážíme druhou část výrobkového portfolia, kterou tvoří potrubí pro rozvody vody a topení a kompletní sortiment podlahového topení, je tento způsob distribuce jedinou možnou volbou.

tisková zpráva
Nové ovládací tlačítko TECEsquareRohový montážní modul pro závěsné WCSprchový žlábek integrovaný do podlahy koupelny TECEdrainline Naturstein Mood