Knihy, Průmysl a obchod

Vyšel katalog Satjam pro průmyslové stavby

Společnost Satjam vydala nový katalog výrobků pro průmyslové stavby. Katalog obsahuje uspořádané rozdělení trapézových profilů podle možného využití na střešní, konstrukční a stěnové trapézy. Zároveň v něm najdete přehledné rozdělení všech produkčních materiálů podle barev a tloušťky. Další výrobky určené pro stavební průmysl jsou zde zastoupeny stěnovými kazetami, fasádními panely, kazetony, konstrukčními profily a také celým sortimentem oblíbených velkoformátových a maloformátových střešních tašek.

Katalog Satjam pro průmyslové stavbyVeškeré produkční materiály, ze kterých společnost Satjam vyrábí, pocházejí od renomovaných světových dodavatelů. Jsou jimi například ocelárny SSAB nebo ArcelorMittal. Pečlivý výběr dodavatelů a vstupních materiálů jsou jednou z mnoha garancí kvality a dlouhé životnosti výrobků Satjam.

Vedle ocelových produktů se i u průmyslových staveb těší velkému nárůstu oblíbenosti také hliníkové velkoformátové střešní tašky. Reprezentovány jsou například produktovou řadou Satjam Rapid v několika stavebních šířkách a provedeních. Vstupní hliník, přesněji jeho slitinu Alumat coby špičkový materiál jakostní třídy Excelent, pro Satjam dodává norská hliníkárna Norsk Hydro.

Katalog si vyžádejte v obchodních střediscích Satjam nebo si jej stáhněte na www.satjam.cz zde.

podle podkladů společnosti Satjam