Průmysl a obchod, Výplně otvorů

Významné zakázky společnosti Hörmann v letošním roce

Společnost Hörmann, významný dodavatel a výrobce vratových a dveřních systémů, se v letošním roce podílí na realizaci několika důležitých zakázek. Mezi ně se řadí například dodávky pro firmu FM Logistic Tuchoměřice, společnost VGP, hobby market Hornbach v Plzni, firmu AlcaPlast Břeclav a DF Partner v Neubuzi u Slušovic.
Firmy se rozhodly uzavřít smlouvu se společností Hörmann především proto, že disponuje výbornou dostupností výrobků a kvalitními servisními službami v rámci regionální sítě autorizovaných prodejců.
V říjnu bude společnost Hörmann realizovat zakázku pro firmu FM Logistic Tuchoměřice v hodnotě 5,4 miliónu korun. Na výstavbu tří logistických hal (dvě z nich jsou koncipovány jako chladírenské) dodá mimo jiné 18 kusů tepelněizolačních sekčních vrat DPU, 14 kusů hydraulických nakládacích můstků HTL-2 s výsuvným čelem, 7 kusů sekčních vrat SPU 40, 6 kusů hydraulických nakládacích můstků HLS-2 a 6 kusů rychloběžných vrat V 5015 SEL vybavených bezpečnostní světelnou mříží a radarem pohybu. Dle požadavku investora budou prostupy mezi halami zabezpečeny protipožárními posuvnými uzávěry FST-90 s 90minutovou požární odolností.
Další zajímavou dodávku představuje smlouva se společností VGP, pro niž firma Hörmann již několik let dováží a montuje vratovou a nakládací techniku. V současné době pracuje na dodání výrobků pro logistickou halu A2 v Horních Počernicích a dále bude svými produkty vybavovat například haly v Olomouci, v Turnově, v Hrádku nad Nisou či v Liberci. V letošním roce dosáhnou dodávky takřka 5 miliónů korun.
Zakázka v hodnotě 1,6 miliónu korun odstartuje v říjnu i pro společnost AlcaPlast Břeclav. Měla by být dokončena do konce roku 2011 a bude spočívat především v dodání 10 kusů ocelových tepelněizolačních dvoustěnných sekčních vrat SPU 40, 10 kusů rychloběžných vrat V 5015 SEL s podlahovým profilem Soft Edge, 4 kusů plachtových těsnicích límců DSL a 4 kusů nakládacích můstků HTL-2 s výsuvem.
Mezi významné úspěchy společnosti Hörmann patří kontrakt na dodávku 75 kusů dveří pro výstavbu hobby marketu Hornbach v Plzni v hodnotě 1,5 miliónu. Všechny dveře dodá společnost v povrchové úpravě Comaxit, tedy v práškové vypalované barvě. Fasádní dveře jsou vybaveny bezpečnostním systémem, jenž monitoruje jejich uzavření i uzamčení, a v běžném režimu je blokuje silový magnet.
Společnost Hörmann dodá také kompletní nakládací místa pro výrobní a skladovací haly firmy DF Partner v Neubuzi u Slušovic v celkové hodnotě 1,6 miliónu korun. Poputuje sem 20 kusů sekčních průmyslových vrat SPU 40, 13 můstků HLS a 2 mechanické můstky KBS.
Více informací naleznete na www.hormann.cz.