Průmysl a obchod

Za 15 dní končí slevová akce na stavební materiály Stavte výhodně, rychle a kvalitně

Přední výrobci stavebního trhu se spojili a vytvořili projekt Stavte výhodně, rychle a kvalitně. Cílem je poskytnout výjimečné cenové podmínky pro investory a stavebníky. Vytvořili slevový poukaz zahrnující cihly Porotherm, pálenou střešní krytinu Tondach a lícové zdivo Terca společnosti Wienerberger, komínové systémy společnosti Schiedel, okna značky VEKRA společnosti Window Holding, koupelny a kuchyně společnosti SIKO koupelny a potrubní systémy společnosti Pipelife.

Slevový poukaz na stavební materiál pro svůj nový dům nebo jeho rekonstrukci získáte snadno na webu akce zde. Pomocí jednoduchého formuláře se zaregistrujete a poukaz na stavební materiál vám bude elektronicky odeslán s unikátním kódem. V co nejkratší době vás bude kontaktovat operátor, aby vám pomohl uplatnit všechny výhody. Získaná sleva na stavební materiál bude promítnuta do cenové nabídky.

V rámci projektu Stavte výhodně, rychle a kvalitně máte nyní možnost nakoupit např. cihly Porotherm T Profi se slevou 26 %, Porotherm Profi / Profi Dryfix se slevou 28 %, Porotherm EKO+ Profi / EKO+ Profi Dryfix se slevou 28 %, Porotherm strop se slevou 30 %.
Akce trvá do konce listopadu 2019.

wd podle podkladů společnosti Wienerberger

Za 15 dní končí slevová akce na stavební materiály Stavte výhodně, rychle a kvalitně