Průmysl a obchod

Zateplujte s minerální izolací Unifit a vychutnávejte masové dobroty!

S přicházející podzimní a zimní sezónou připravila společnost Knauf Insulation pro přímé odběratele nebo realizační společnosti akci „Namasti si kapsu“ s minerální izolací Unifit 032, 035, 037, 039 (TI 132U, TI 135U, TI 137U, TI 140U), která je ideální volbou pro zateplení šikmé střechy.
Pravidla soutěže najdete zde.
 
Střecha svojí plochou představuje velkou část domu a tepelné ztráty přes ni představují 25–30 % z celkových tepelných ztrát. Zateplením šikmé střechy se výrazně sníží energetická náročnost celé budovy. Čím více zateplíte, tím více ušetříte – to je heslo, které je nejen pravdivé, ale bude čím dál aktuálnější. Použitím minerální skelné izolace Unifit ušetříte práci, čas a peníze.
 
Zateplení v několika variantách
Zateplení šikmých střech možno realizovat v několika variantách – nad krokvemi, mezi krokvemi a pod krokvemi, nebo jejich kombinací. Vzhledem k dnešním zvýšeným tepelně-technickým požadavkům už nestačí izolaci vložit jen mezi krokve. Dnes je nutno izolaci aplikovat minimálně ve dvou vrstvách – mezi krokve a pod krokve nebo mezi krokve a nad krokve. Příklady možných řešení viz obrázek.
 
 
Vlastnosti izolace Unifit:
● nadstandardní tuhost usnadňující aplikaci,
● speciální značení pro snadné řezání,
● ekologická izolace s ECO SE® Technology,
● méně práší, bez zápachu,
● komprimované balení pro snadnou dopravu,
● příjemnější na dotyk – nekouše,
● výborné tepelněizolační (λD od 0,032 W/m.K) a akustické vlastnosti.
 
Bližší informace na www.knaufinsulation.cz.
tisková zpráva