Průmysl a obchod, Výplně otvorů

Zimní akce společnosti Hörmann

Společnost Hörmann připravila speciální Zimní akci 2011, která bude trvat až do 31. března 2011. V ní je možné získat slevu až 15 % na nákup garážových vrat, stropního a zároveň i bránového pohonu.
Každý, kdo si do posledního března 2011 objedná garážová vrata EPU, LPU či LPU XXL a stropní pohon ProMatic či SupraMatic, dostane slevu 10 % oproti běžným cenám v daném sortimentu. A přikoupí-li si k této výbavě současně bránový pohon LineaMatic či RotaMatic, obdrží dokonce slevu 15 %.
Sekční garážová vrata EPU či LPU se vyznačují velmi nízkým součinitelem prostupu tepla a velkou odolností vůči povětrnostním vlivům. Jejich vratové křídlo se skládá ze sendvičových sekcí, konkrétně z pláště z pozinkované oceli a výplně z bezfreonové polyuretanové pěny. Vrata LPU XXL lze pořídit až do šířky 6,5 m a výšky 2,25 m.
K vratům jsou dispozivi kvalitní pohony s dálkoým ovládáním. Například pohon ProMatic je určen pro vrata do šířky 3 m, otevírá se rychlostí až 14 cm/s. Pohon SupraMatic je vhodný pro vrata o šířce do 5,5 m a může zaujmout velkou úsporou energie a rychlostí otevírání až 22 cm/s.
Pro dosažení slevy 15 % na všechny výše zmiňované produkty pak postačí zakoupit spolehlivý pohon pro vjezdovou bránu. Bránový pohon lze vybírat z typů LineaMatic či RotaMatic. Pohon LineaMatic vyniká štíhlým pouzdrem, spolehlivou automatikou a hodí se pro posuvné brány do šířky 6 m a hmotnosti až 3 t. Pohon RotaMatic je určen pro otočné brány a je vybaven schránkou ze zinkového tlakového odlitku, která má zvýšenou odolnost vůči vnějším podmínkám.
Zimní akce společnosti Hörmann se vztahuje na všechny typy uvedených vrat a pohonů. Více informací najdete na www.hormann.cz.
tisková zpráva
 
Pohon SupraMatic a ProMaticPohon brány LineaMatic