Soutěže

Byl vyhlášen 14. ročník soutěže BEST OF REALTY – Nejlepší z realit

Společnost BEST OF REALTY vyhlásila další ročník prestižní soutěže – BEST OF REALTY – Nejlepší z realit 2012. Při její přípravě úzce spolupracuje s bankovními domy, finančními poradci, realitními agenty, agenturami pro výzkum trhu, Obcí architektů, zástupci developerských společností a dalšími významnými subjekty českého realitního, developerského a bankovního trhu.
Soutěž se již tradičně koná pod záštitou Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN), sdružující významné osobnosti české developerské scény a souvisejících oborů. Předsedou odborné poroty je Kamil Kosman (ARTN), jejími členy/odbornými garanty jednotlivých kategorií Pavel Kühn (Česká spořitelna), Jiří Linhart (Knight Frank), Tomáš Drtina (INCOMA Research), Václav Stárek (Asociace hotelů a restaurací ČR) a Karel Stránský (Colliers International).
Do soutěže se mohou hlásit tuzemské stavby dokončené a zkolaudované po 1. lednu 2011. Oceňovány jsou projekty, které v uplynulém období přispěly k růstu úrovně českého realitního trhu a dokládají schopnosti developerů, architektů, projektantů, stavitelů i realitních agentů, a to celkem v šesti základních kategoriích: Rezidenční projekty, Nová administrativní centra, Rekonstruované kanceláře, Obchodní centra, Hotely a nově Průmyslové a skladové areály.
Vedle těchto kategorií získává Zvláštní cenu poroty také projekt, který se za příslušné období výjimečným způsobem zasloužil o rozvoj českého realitního trhu. Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN) uděluje speciální cenu „Award for Excellence“ osobnosti, která se významně zasloužila o rozvoj oboru. V neposlední řadě mohou dát hlas nejlepšímu realitnímu projektu bez výběru kategorií i laici, hlasující na webu soutěže www.bestofrealty.cz a prostřednictvím webů mediálních partnerů. Vítěz tohoto hlasování si odnese Cenu čtenářů.
Uchazeči o titul „Best of Realty – Nejlepší z realit 2012“ v některé z vypsaných kategorií musí organizátorovi soutěže nejpozději do 3. září 2012 zaslat elektronickou přihlášku – vyplněný nominační formulář (www.bestofrealty.cz, www.bestofrealty.com) a na jeho adresu doručit CD s kvalitními fotografiemi exteriéru a interiéru projektu. Přihlášky lze elektronicky zasílat již nyní.
Podrobnosti hledejte na www.bestofrealty.cz nebo www.bestofrealty.com.
tisková zpráva