Soutěže

CAPAROL – Barevný dům 2011

Firma Český Caparol, s. r. o., vyhlašuje čtvrtý ročník veřejné zákaznické soutěže CAPAROL – BAREVNÝ DŮM 2011. Soutěž je určena pro všechny stavitele, stavební firmy, malíře, architekty, investory nebo památkáře z České republiky, kteří pracují s produkty Caparol.
V soutěži budou vyhodnoceny nejzdařilejší realizace exteriérů, interiérů a originální barevné řešení budov, kterých bylo dosaženo s použitím materiálů Caparol. Soutěž Caparol – Barevný dům 2011 byla zahájena 14. dubna 2011. Registrace soutěžních projektů končí 30. září 2011 a vítězové budou vyhlášeni nejpozději do 31. října 2011.
Soutěž je vyhlášena ve dvou kategoriích – exteriér a interiér. Přihlásit lze projekty zrealizované do 30. 9. 2011, nesmí to být však projekty prihlášené do předešlých ročníků soutěže Barevný dům. Nutnou podmínkou je doložitelná skutečnost, že při realizaci byly použity výhradě materiály a komplexní systémy dodané firmou Český Caparol.
O oceněních rozhodne pětičlenná odborná porota, která bude zohledňovat způsob využití barev/materiálů Caparol, celkové architektonické řešení stavby/interiéru a barevné řešení stavby/interiéru. Na výherce čekají atraktivní ceny, které svou náplní navazují na pestrobarevnost celé soutěže.
Přihlásit se lze prostřednictvím stránek www.barevnydum.cz.
mi podle podkladů pořadatele