Soutěže

Centrum Černý Most se stalo držitelem prestižního titulu Best Lighting and Fixturing of the Year

Centrum Černý Most přidalo do své sbírky ocenění prestižní titul Best Lighting and Fixturing of the Year, který získalo v mezinárodní soutěži Retail Week Interiors Awards. Cena za nejlepší světelný design maloobchodních prostor mu byla udělena především díky dovednému a originálnímu využití interiérového osvětlení.
Nové Centrum Černý Most, jež prošlo zásadní renovací a na jaře tohoto roku se pro návštěvníky otevřelo ve výrazně rozšířené podobě, tak opět potvrdilo pozici jednoho z nejmodernějších a architektonicky nejzajímavějších nákupních komplexů v České republice.
Centrum Černý Most získalo titul Best Lighting and Fixturing of the YearCentrum Černý Most získalo titul Best Lighting and Fixturing of the YearCentrum Černý Most získalo titul Best Lighting and Fixturing of the Year
 
Porota složená z osmi světových odborníků posuzovala v rámci letošního 16. ročníku soutěže Retail Week Interiors Awards v kategorii Best Lighting and Fixturing of the Year (Nejlepší osvětlení a instalace roku) celkem padesát projektů z celého světa. Do užšího výběru postoupilo sedm finalistů, mezi kterými jako jediný český zástupce zazářilo Centrum Černý Most. Ke konkurenčním projektům přitom patřila například prodejna návrháře Christiana Louboutina v londýnském luxusním obchodním domě Harrods nebo butik návrhářky Stelly McCartney ve Stockholmu. U osvětlení Centra Černý Most, jež je dílem renomovaného studia Ndylight, porota ocenila zejména dovedné a originální využití osvětlení interiéru, které v mnoha ohledech takřka konkuruje prodejním jednotkám centra.
tisková zpráva