Soutěže

FAKRO uspělo v anketě časopisu TESTBild Top Marke Haus & Wohnen 2018

Společnost FAKRO, světová dvojka na trhu střešních oken, byla oceněna zákazníky v žebříčku „Nejlepší značka“ Haus & Wohnen německého časopisu TESTBild. Firma obsadila první místo v kategorii Střešní okna za životnost výrobku.

Společnost FAKRO, světová dvojka na trhu střešních oken, byla oceněna zákazníky v žebříčku „Nejlepší značka“ Haus & Wohnen německého časopisu TESTBild. Firma obsadila první místo v kategorii Střešní okna za životnost výrobku.Společnost FAKRO, světová dvojka na trhu střešních oken, byla oceněna zákazníky v žebříčku „Nejlepší značka“ Haus & Wohnen německého časopisu TESTBild. Firma obsadila první místo v kategorii Střešní okna za životnost výrobku.Základem tohoto ocenění je rozsáhlý zákaznický průzkum, který se uskutečnil ve spolupráci se statistickou společností Statista. Na rozdíl od zkoumání trvanlivosti produktů v laboratorních podmínkách na základě standardizovaných zátěžových testů jsou hodnocení zákazníků založena především na zkušenostech z každodenního života. Nejlepší značky vybíralo 5336 dotazovaných v sedmi kategoriích, ze kterých následně respondenti zvolili „Top 5“ v 85 podkategoriích.

FAKRO je jedním z předních světových výrobců střešních oken s přibližně 15% podílem na globálním trhu. Jeho výrobky jsou dostupné ve více než 50 zemích; všude tam, kde je po nich poptávka.

tisková zpráva, wd