Soutěže

Heluz vyhlásil soutěž Vyfoť teplo

Společnost Heluz cihlářský průmysl, výrobce cihel Heluz Family 2in1, cihel s nejlepšími tepelněizolačními vlastnostmi na trhu, předkládá veřejnosti zajímavou soutěžní výzvu. V soutěži „Vyfoť teplo“ se fantazii meze nekladou, a tak odborná porota se podobně jako při projektu „Vyfoť zvuk“ určitě dočká dalších pozoruhodných i rozkošných snímků. Vstupenkou do soutěže Vyfoť teplo o goretexovou bundu a další zimní oblečení značky Tilak je fotografie zachycující moment evokující teplo.

Heluz vyhlásil soutěž Vyfoť teplo

Fotografii je třeba přihlásit do 31. ledna 2019 webu soutěže zde. Vítězem zimní soutěže Vyfoť teplo se stane ten, jehož fotografie bude odbornou porotou vyhodnocena jako nejlepší, nejzajímavější nebo nejvtipnější. „Hledáme fotku, která hřeje. Je jen na soutěžících, jestli to pro ně bude svíčka, krb, chilli papričky nebo něco úplně jiného,“ říká k zadání Andrea Stejskalová, manažerka marketingu společnosti Heluz.
Pravidla soutěže si můžete stáhnout zde.

Soutěž Vyfoť teplo navazuje na úspěšný letní projekt Vyfoť zvuk, kterým firma podpořila prezentaci cihelného bloku Heluz Aku Kompakt 21 broušená – první kompaktní broušené aku cihly sendvičové skladby cihla – minerální vlna – cihla se vzduchovou neprůzvučností Rw = 57 dB. Tato cihla svými akustickými parametry významně přispívá ke zvýšení komfortu bydlení. Vítězem letní soutěže Vyfoť zvuk se stal Petr Daněk za fotografii s názvem Dialog.

Vítězný snímek v letní soutěži Vyfoť zvuk s názvem Dialog, foto Petr Daněk

Na facebookovém profilu Heluz již nyní můžete vidět soutěžní snímky.

tisková zpráva, wd