Soutěže

KM BETA odměnila nejlepšího pokrývače kamionem střešní krytiny

Na 130 nejúspěšnějších pokrývačů a zástupců stavebních realizačních firem se sešlo na každoročním vyhlášení vítězů soutěže Kamion plný BETY. Tu organizuje společnost KM Beta, největší český výrobce betonové střešní krytiny, vápenopískového a páleného zdiva a nově i maltových a omítkových směsí. Hlavní cena, dvacet palet střešní krytiny KM BETA dle vlastního výběru, letos patří Ladislavu Hlomovi z Příbrami.
Ladislav Hlom z Příbrami vyhrál kamion naložený 20 paletami krytiny KM BetaSlavnostní setkání se tentokrát konalo přímo ve středu republiky v hotelu Skalský dvůr poblíž Bystřice nad Pernštejnem. Vyhlášením vítězů byl zároveň zahájen nový ročník této tradiční soutěže.
V rámci soutěže „Kamion plný BETY“ oceňuje společnost KM Beta každoročně nejúspěšnější obchodní partnery z řad pokrývačských a realizačních stavebních firem. Vítězem mezi pokrývači se stane ta firma, která za rok položí nejvíce metrů čtverečních betonové střešní krytiny KMB BETA nebo KMB HODONKA. První místo v této kategorii je spojeno s odměnou v podobě 20 palet střešní krytiny, druhé s deseti paletami a třetí s 5 paletami. Letos kamion naložený 20 paletami krytiny zamíří do Příbrami. Zde totiž působí letošní vítěz, Ladislav Hlom. Stříbrnou příčku získal Rudolf Andráš z obce Stádlec a na bronzové příčce se umístila firma JPM METAL, s. r. o., Žďár nad Sázavou.
 
Všechny pokrývačské a stavební realizační firmy mohou navíc využívat věrnostní program KM BETA, který zahrnuje nabídku atraktivních bonusů. Za každých odebraných 500 m² totiž firma obdrží 500 bodů. Získané body lze vyměnit za nářadí, materiál, potřeby a pomůcky pro pokrývání střech nebo výstavbu, ale i atraktivní dárkové předměty. Za body je možné získat také slevu na vybrané rekreační zájezdy CK Travel, a. s. Hodonín. Katalog cen je k dispozici v sídle firmy KM Beta, a. s., a u regionálních manažerů. V současné době KM Beta eviduje více než 3100 registrovaných firem.
 
Nový ročník soutěže začíná
Vyhlášením loňských vítězů byl zároveň zahájen nový ročník soutěže. O kamion plný střešní krytiny mohou bojovat pokrývačské firmy, které jsou držiteli „Osvědčení o způsobilosti pro distribuci a montáž střešního systému KMB BETA a KMB HODONKA“. Pro příští rok je opět otevřena také kategorie pro stavební realizační firmy, kde změří síly smluvní partneři společnosti KM Beta. Podmínkou účasti v novém ročníku je zaslání řádně vyplněné faktury s potřebnými kopiemi dokladů do ledna příštího roku. Podrobnosti o termínech a podmínkách soutěže lze najít na www.kmbeta.cz.
tisková zpráva