Soutěže

LB Cemix je jedním z vítězů soutěže Nejlepší výrobce stavebnin roku 2012

Společnost LB Cemix se stala nositelem významného a prestižního titulu Nejlepší výrobce stavebnin roku 2012. Na slavnostním vyhlášení v Senátu Parlamentu České republiky, které se konalo 10. října, převzali zástupci vítězných firem ocenění z rukou prezidenta Svazu podnikatelů ve stavebnictví v ČR Ing. Václava Matyáše.
Firma LB Cemix, s. r. o., byla vyhlášena jako jedna ze tří oceněných firem v kategorii nad 200 zaměstnanců.
„Ocenění si velmi vážíme. Je pro nás výzvou a povzbuzením pro další práci. Podmínky v celém segmentu stavebnictví jsou v současnosti velmi složité a panuje zde obrovský tlak na cenu. Tím je zásadně ohrožena kvalita a naše společnost nechce a nehodlá těmto trendům podléhat. Proto je pro nás získané ocenění důkazem, že jsme se vydali správným směrem.“ řekl Ing. Zdeněk Fluxa, obchodní a marketingový ředitel LB Cemix, s. r. o.
Společnost LB Cemix patří dlouhodobě mezi přední výrobce stavebních hmot a dodavatele certifikovaných zateplovacích systémů. Řadí se mezi významné zaměstnavatele v Jihočeském, Jihomoravském, Moravskoslezském a Středočeském kraji.
Soutěž každoročně vyhlašuje Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR ve spolupráci se Svazem podnikatelů ve stavebnictví v ČR a ÚRS Praha. Cílem soutěže je představit odborné i laické veřejnosti nejmodernější výrobní provozy a závody průmyslu stavebních hmot.

tisková zpráva