Soutěže

Otevírá se další ročník soutěže Best of Realty – Nejlepší z realit

Do svého jubilejního 20. ročníku vstupuje soutěž Best of Realty – Nejlepší z realit. O nominaci na ceněný titul se až do 4. září 2018 mohou ucházet stavby dokončené a zkolaudované na území České republiky po 1. lednu 2017. Výsledky budou vyhlášeny na slavnostním večeru, který proběhne ve středu 14. listopadu 2018 v Kongresovém centru České národní banky v Praze 1.

Soutěž oceňuje výjimečné nemovitosti realizované na území České republiky od novostaveb až po rekonstrukce, které přispěly k růstu úrovně tuzemského realitního trhu. O cenách udělovaných v základních kategoriích Rezidenční projekty, Nová administrativní centra, Rekonstruované kanceláře, Obchodní centra, Hotely a Průmyslové a skladové areály každoročně rozhoduje odborná porota. Vedle těchto kategorií získává Zvláštní cenu poroty také projekt, který se za příslušné období výjimečným způsobem zasloužil o rozvoj českého realitního trhu. Speciální cenu Award for Excellence uděluje Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN), a to výjimečnému projektu či osobnosti, která se významně zasloužila o rozvoj oboru. Hlas nejlepšímu realitnímu projektu bez výběru kategorií mohou dát i laici, hlasuje se na webu soutěže www.bestofrealty.cz a prostřednictvím webů mediálních partnerů. Vítěz tohoto hlasování si z galavečera odnese Cenu čtenářů.

Vyhlašovatelem a organizátorem soutěže je společnost Best of Realty, která při její přípravě úzce spolupracuje s bankami, finančními poradci, realitními agenty, agenturami pro výzkum trhu, zástupci developerských společností, architekty a dalšími významnými subjekty českého realitního, developerského a bankovního trhu. Soutěž se již tradičně koná pod záštitou Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN), sdružující významné osobnosti české developerské scény a souvisejících oborů.

Uchazeči o titul v příslušné kategorii musí organizátorovi soutěže nejpozději 4. září 2018 zaslat elektronickou přihlášku – vyplněný nominační formulář spolu s kvalitními fotografiemi exteriéru a interiéru projektu. Přihlášky i fotografie lze elektronicky zasílat již nyní. S pravidly soutěže i jejími uplynulými ročníky se zájemci o nominaci mohou seznámit na www.bestofrealty.cz.

tisková zpráva