Soutěže

Přihlásit projekty do studentské soutěže Wienerberger je možné do 23. května

Až do 23. května mohou studenti 3. ročníků středních odborných stavebních škol přihlásit svůj projekt do soutěže pořádané již popáté firmou Wienerberger.
Ocenění studenti, jejich odborní pedagogové i jejich školy se mohou těšit na zajímavou finanční odměnu. Termín přihlašování pro studenty 4. ročníků již vypršel, ale studenti 3. ročníků mají ještě možnost zaslat přihlášku a odevzdat svou soutěžní práci, a to až do 23. května 2014.
„Soutěž o nejlepší projekt“ je určena studentům 3. a 4. ročníků středních průmyslových škol stavebních, kterým nabízí možnost porovnat své schopnosti jak se studenty z vlastní školy (v rámci 1. kola soutěže), tak se studenty z ostatních škol se stejným zaměřením (v rámci 2. kola soutěže). Soutěž je rozdělena do dvou kategorií – projekt rodinného domu (pro studenty 3. ročníků) a projekt občanské stavby, kam spadají i projekty bytových domů (pro studenty 4. ročníků).
V prvním kole posuzuje projekty porova v rámci školy a tři nejlepší postupují do celostátního kola. Podrobnější informace o soutěži najdete zde
mi