Soutěže

Přihlaste se do 10. ročníku soutěžní ankety Dřevěné stavby roku

Až do Valentýna, tedy do pátku 14. února 2020, máte možnost přihlásit svůj projekt do soutěžní ankety Dřevěná stavba roku 2020. Anketu vyhlašuje Nadace dřevo pro život už 10 let. O cenách pro nejlepší dřevěné konstrukce, dřevostavby, roubenky, sruby, interiéry i dřevěná hřiště hlasuje odborná porota i široká veřejnost. Cílem ankety je ukazovat české veřejnosti krásy a výhody dřeva.

Registrace soutěžního díla je jednoduchá a kompletně on-line. Návod, jak na to, najdete na webu www.DrevenaStavbaRoku.cz. Účastí v anketě získáte publicitu pro své dřevěné dílo po celý další rok – na webu, v katalogu, na veletrzích v rámci putovní výstavy, a pokud vyhrajete, tak i v celonárodních a oborových médiích. Od 24. února do 11. března můžete spolu s odbornou porotou pro soutěžní stavby také hlasovat. Jeden z hlasujících navíc vyhraje pobyt ve srubu v areálu Akademie Libchavy.

Cílem Nadace dřevopro život je ukazovat veřejnosti krásu a přínosy dřevěných staveb. Jak vysvětlil ředitel nadace Stanislav Polák, „dřevěné stavby propagujeme už 10 let, protože v nich vidíme velký potenciál. Jak pro naši společnost, ekonomiku i planetu”.

mi s využitím podkladů pořadatele

Přihlaste se do 10. ročníku Dřevěné stavby roku 2020