Soutěže

Přihlaste se do soutěže Nejlepší výrobce stavebnin 2017

Do soutěže se mohou hlásit všichni výrobci stavebních hmot a materiálů působící na území České republiky. Soutěž je rozdělena do dvou kategorií – nad 200 pracovníků a pod 200 pracovníků), proto mohou přihlášku podat jak velké podniky, tak malé rodinné firmy působící místně. Není důležité, jak jste velcí, ale jak jste dobří. Jak se staráte o kvalitu svých výrobků, o zaměstnance, o ekologii i o své okolí.

Cílem soutěže je upozornit na výrobní provozy a jejich progresivní výrobky pro stavebnictví a ostatní průmysl a ukázat, že i výroba stavebních hmot a materiálů může být ohleduplná, šetrná a přitom moderní a úsporná. Oficiální vyhlášení 11. ročníku proběhlo dne 12. 4. 2018 na Ministerstvu průmyslu a obchodu ČR za účasti vypisovatelů (Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR a společnost ÚRS Praha) a mediálních partnerů (časopis Stavebnictví, Materiály pro stavbu, Build Info, Skypaper a portály TZB–Info a iMaterialy.cz).

Přihlaste se i letos do prestižní soutěže, jejíž vítězové převezmou ocenění v Betlémské kapli v rámci Dnů stavitelství a architektury. Na ostatní čeká nominační ocenění a zvláštní ceny vyhlašovatelů. Výsledky všech účastníků této soutěže budou zařazeny do ratingu RABF (metodika hodnocení kvality ve stavebnictví).

Přihlášky posílejte do 29. 6. 2018 na adresu ÚRS Praha, a. s., Pražská 18, 102 00 Praha 10 nebo na e-mail: soutezNVS@urspraha.cz.

Podmínky a přihlášky naleznete na zde.

tisková zpráva