Soutěže

Produktová řada Kingfire vítězem Archiproducts Design Award 2018

Společnost Schiedel, přední evropský výrobce komínových systémů, opět bodovala v prestižní mezinárodní designové soutěži Archiproducts Design Award 2018. V konkurenci více než 600 produktů zvítězila produktová řada Kingfire v kategorii Konstrukce. Pro komínové systémy s integrovanou vložkou Kingfire Grande, Kingfire Classico, Kingfire GrandeS a Kingfire LineareG to jej již několikáté ocenění v řadě.

Nezávislá porota 40 profesionálů měla dva týdny na zhodnocení všech přihlášených projektů. U vítězných produktů ocenila inovativní přístup, technické a designové zpracování a užitnou hodnotu. Komínový systém Kingfire splnil všechna kritéria a zvítězil.

Modely Kingfire byly vyvinuty speciálně pro ty, kteří bojují ve svém projektu o každý metr. Monolitický komínový systém se zabudovaným krbem zabírá plochu cca 45×45 cm, což představuje zhruba polovinu než klasický komín, na který jsou napojena krbová kamna. Další výhodou je technická spolehlivost a mimořádně rychlá a jednoduchá montáž.

Produktová řada Kingfire vítězem Archiproducts Design Award 2018Produktová řada Kingfire vítězem Archiproducts Design Award 2018

Od uvedení modelů Kingfire na trh klade společnost Schiedel důraz na designové zpracování a prožitek domácí tepelné pohody. Modely Kingfire Classico, Kingfire Lineare a Rondo byly na mezinárodním poli oceněny již několikrát. Ať už prestižní cenou Red Dot Award nebo Plus X Award.

Další informace o soutěži najdete zde.

tisková zpráva