Soutěže

RAKO – nejlepší obkladačské realizace 2017

Nejen použití kvalitních materiálů, ale hlavně odvedení precizní práce, tradičně ocenila společnost Lasselsberger. Jediný výrobce keramických obkladů u nás opět vyhlásil nejlepší obkladačské realizace za uplynulý rok. Slavnostní předání odměn za nejlepší realizace z keramických obkladů RAKO za rok 2017 proběhlo na valné hromadě Cechu obkladačů ČR ve čtvrtek 22. března v Kralupech nad Vltavou.

Jedním z hlavních cílů Cechu obkladačů je podpora a všestranná propagace obkladačského řemesla. Valná hromada je pro vyhlášení vítězů soutěže ideální příležitostí, na jednom místě se tu totiž setkávají profesionálové a odborníci z oboru.

Odborná porota hodnotila celkové ztvárnění realizací, použití moderních keramických materiálů a především finální kvalitu zpracování. Do kralupského hotelu Sport dorazil ti nejúspěšnější: vítěz Zdeněk Dolejš, Ladislav Sališ (2. místo) a Roman Havlíček (3. místo). Obkladači získali ocenění a dárky věnované společností Lasselsberger, například nářadí pro obkladače, řezné kotouče, korunky a další zajímavé věci.

Vítěz Zdeněk Dolejš přebírá certifikát pro nejlepšího oblddače

Zároveň s oceněním realizací za rok 2017 byl zahájen další ročník této soutěže a předány Pamětní listy při příležitosti jubilejní délky členství v cechu. Přihlásit do soutěže o nejlepší realizaci RAKO lze dokončenou novou realizaci či rekonstrukci koupelny, kuchyně, podlahy, bazénu, restaurace apod. z obkladů a dlažeb značek RAKO Home a RAKO Object za rok 2017/2018. Každá přihláška je odměněna kvalitními montérkami RAKO. Tři nejlepší kladečské práce pak budou v březnu příštího roku vyhodnoceny společností Lasselsberger a odměněny hodnotnými cenami, například profesionálním nářadím a pomůckami pro obkladače, v hodnotě cca 10 000 Kč. Termín pro přihlášení obkladačských prací je do konce února 2019.
Více na www.cech-obkladacu.cz a www.rako.cz.

tisková zpráva, wd