Soutěže, Výplně otvorů

Soutěž Domov snů s okny VELUX

Máte na domě střešní okna VELUX a hodily by se vám motory pro jejich dálkové ovládání? Pochlubte se svou stavbou nebo rekonstrukcí s okny VELUX a vyhrajte tři motory pro dálkové ovládání střešních oken VELUX INTEGRA® (KMG 100K). Motorická jednotka KMG 100K je určena k modernizaci manuálně otvíravého střešního okna na okno s dálkovým ovládáním s elektrickým pohonem. Jednotka KMG 100K (resp. KMG 100 pro starší generace střešních oken) musí být připojena k napájecímu zdroji VELUX INTEGRA KUX 110.

Dálkové ovládání střešních oken VELUX INTEGRA® (KMG 100K)Soutěž Domov snů s okny VELUX

Jak na to?
Pošlete minimálně tři fotografie svého domova. Snímky by měly zachycovat jak interiér s okny VELUX, tak exteriér. Pochlubte se nám, jak se vám žije a proč jste se pro řešení s okny VELUX rozhodli. Své fotografie a příspěvky posílejte do konce ledna 2020 na e-mail: soutez@mujdum.cz.

DŮLEŽITÉ!
Do zprávy, kterou zašlete spolu se svými odpověďmi na výše uvedený e-mail, zkopírujte prosím následující text:
„Souhlasím s podmínkami uvedenými v dokumentu Informace o zpracování osobních údajů vydavatelství Business Media One, s. r. o., a se zpracováním svých osobních údajů vydavatelstvím Business Media One, s. r. o., pro účely soutěže s názvem Domov snů s okny VELUX.
Souhlasím s tím, že mé jméno, příjmení a kontaktní údaje (e-mailová adresa, případně telefonní číslo) budou předány společnosti VELUX Česká republika ke zpracování v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů společnosti VELUX Česká republika. Zároveň souhlasím s tím, že mé jméno, příjmení a město/okres budou zveřejněny na webových portálech vydavatelství Business Media One, s. r. o., po ukončení soutěže.“
Bez tohoto souhlasu bohužel nemůžeme vaše osobní údaje zpracovat.

tisková zpráva