Veletrhy a výstavy

Blíží se veletrh Dřevostavby 2017

Ve dnech 2. až 5. února 2017 se na Výstavišti v pražských Holešovicích uskuteční největší svátek moderních dřevěných staveb u nás – veletrh Dřevostavby. Uvidíte moderní dřevěné domy i rustikální stavby dodržující tradice, kombinace dřeva s moderními materiály, špičkové technologie, designové skvosty architektů. Veletrhu se účastní všechny přední firmy v oboru, každá přispěje něčím originálním, zajímavým a novým. To hlavní, co veletrh nabízí, ale tkví v osobních kontaktech a přímém jednání. Získáte vlastní, nikým a ničím nezprostředkovanou představu.

Souběhu loňského veletrhu Dřevostavby a Moderní vytápění se zúčastnilo 355 firem. Kromě tuzemských, tu byli i vystavovatelé ze Slovenska, Rakouska, Německa, Polska a Itálie. Počet návštěvníků dosáhl 28 700.

Technologie, technika, mistři a machři
Veletrh Dřevostavby 2017 nabídne novinky v oborech: dřevostavby, konstrukce, materiály, izolace, fasády, okna a dveře, střechy, podlahy, schodiště, stroje, nářadí, spojovací materiál, software, dětská hřiště či inteligentní domácnost. A také pestré workshopy zaměřené na různá stavebně-konstrukční řešení. K vrcholům bude patřit akce Profesionálové profesionálům. Tento workshop je zaměřen na předání zkušeností profesionálů z oboru dřevostaveb svým kolegům profesionálům, kteří o tento obor zajímají. Každý den bude připraveno několik témat, kde profesionálové předvedou ta nejlepší řešení. Zájemci získají jakýsi řemeslný postgraduál i cenné kontakty.

Blíží se veletrh Dřevostavby 2017

Jednou z perel doprovodného programu pak v rámci Salonu dřevostaveb bude mezinárodní konference na téma Tall Wood – tedy dřevěné vícepodlažní budovy. Na tento světový trend navazují i čeští architekti, inženýři a technici a na veletrhu předvedou výrazný „český příspěvek“. Vícepodlažní domy budou realitou letošního veletrhu. Přijďte se podívat.

Více informací najdete na www.drevostavby.eu.

tisková zpráva, wd