Střechy, Veletrhy a výstavy

BRAMAC představí na veletrhu Střechy Praha 2019 novinky a silné mezinárodní zázemí

BRA MAC, přední český výrobce a dodavatel střešních krytin a doplňků, přivítá návštěvníky veletrhu Střechy Praha 2019 na stánku, který bude oproti minulému ročníku o 60 m² větší. Důvodem je společná expozice s firmou Icopal Vedag, která je stejně jako BRAMAC součástí nadnárodní skupiny BMI Group. Na jednom výstavním stánku tak budou prezentovány tři značky z portfolia skupiny: BMI BRAMAC, BMI Icopal a BMI Vedag. Velkou premiéru bude mít na veletrhu střešní taška Classic AERLOX. Veletrh Střechy Praha 2019 se koná v PVA Expo Praha v Letňanech ve dnech 7.–9. února. Stánek BRAMACU naleznete v hale č. 3 pod číslem č. 316.

Stánek BRAMACU naleznete v hale č. 3 pod číslem č. 316

Řešení pro každý typ střechy
Díky společné prezentaci firem z BMI Group mají návštěvníci možnost získat na jednom místě řešení pro každý typ střechy, ať už šikmé nebo ploché, a na míru všem jejich potřebám. Zákazníci navíc mohou těžit ze spolupráce silných značek, komplexního prodeje, služeb a servisu. BMI Group je evropským lídrem ve výrobě střešních systémů, střešního příslušenství a hydroizolací, má zastoupení také v Asii a jižní Africe. Skupina disponuje širokým portfoliem renomovaných a osvědčených produktů, které dokážou uspokojit náročné technologické, funkční a estetické požadavky zákazníků.

Novinka Classic AERLOX
Výrobce BRAMAC na veletrhu poprvé představí svou horkou novinku, betonovou tašku Classic AERLOX, která na trhu nemá zatím obdoby. Díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva je u tohoto modelu zajištěno snížení hmotnosti, a přitom je zachována požadovaná pevnost. Výsledkem je taška, která je o 30 % lehčí než stávající srovnatelné betonové tašky. Proto je model vhodný pro krovy s limitovanou nosností. Na stánku nebude chybět exponát nového modelu, který názorně ukazuje rozdíl hmotnosti AERLOXU a klasické betonové tašky. Betonová taška Classic AERLOX se také bude ucházet o prestižní ocenění Zlatá taška 2019.

Taška Classic AERLOX je o 30 % lehčí než stávající srovnatelné betonové taškyBRAMAC představí na veletrhu Střechy Praha 2019 novinky a silné mezinárodní zázemí

Díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva je u modelu AERLOX zajištěno snížení hmotnosti, a přitom je zachována požadovaná pevnostNovinka Classic AERLOX

Návštěvníci veletrhu se mohou přesvědčit o tom, že portfolio firmy je mimořádně komplexní. BRAMAC je v České republice lídrem ve výrobě betonových tašek, v nabídce má ale i keramické (pálené) tašky a plechovou krytinu Decra. Ke každému modelu střešních tašek nabízí kompletní originální střešní doplňky a příslušenství. Nabídku doplňuje nadkrokevní tepelná izolace BramacTherm, solární kolektory či okapový systém. Všechny komponenty do sebe dokonale zapadají a dohromady vytvářejí Inteligentní střešní systém BMI BRAMAC.

wd podle podkladů společnosti Bramac střešní systémy