Veletrhy a výstavy

Brněnský stavební veletrh se představí v nové podobě

Trojlístek souběžně probíhajících veletrhů Stavební veletrh Brno, veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno a veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX se letos představí s několika novinkami. Největší změnou je přesun termínu konání na začátek jara, konkrétně na termín 27. 2. až 2. 3. 2019. Nový termín lépe vyhovuje sezónnímu charakteru oboru stavebnictví a umožňuje získání potřebných informací, přehledu o novinkách na nadcházející období nebo nalezení realizátorů a dodavatelů staveb, stavebních materiálů či nábytku ještě před zahájením stavební sezóny.

Můžete si také nechat poradit od nezávislých odborníků, a to nejen v oblasti stavby, úsporného bydlení nebo investic, ale i od architektů, kteří vám pomohou najít vhodné uspořádání vašeho domu či bytu nebo plánované rekonstrukce.

Hlavním tématem Stavebního veletrhu bude nově projekt Chytré bydlení, který propojí Stavební veletrh Brno, veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno i veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX. V dnešní době je možné již téměř vše převést do digitální podoby, proto ovládání osvětlení, elektroinstalace, teploty či stínění na dálku není již nic nereálného nebo nedosažitelného. Každá domácnost si může snadno nainstalovat inteligentní systém, který tohle vše umožní, jednoduše bez složitých zásahů bezdrátově přes Wi-Fi nebo Bluetooth. Na Stavebním veletrhu budete moci na praktických ukázkách vidět, jak může fungovat inteligentní domácnost v praxi – využití různých druhů stavebních materiálů, technologií, nábytku a designu v propojení s mobilními a smart zařízeními.

Inovací prošla i vizuální podoba Stavebního veletrhu. Nový vizuál vychází z hledání správného a chytrého řešení pro vaši stavbu a bydlení pomocí analogie domečku kresleného jednou čarou.

Nové logo Stavebního veletrhu Brno

Bližší informace najdete zde.

tisková zpráva, wd

Brněnský stavební veletrh se představí v nové podobě