Veletrhy a výstavy

ČKAIT na stavebním veletrhu FOR ARCH 2019

Veletrh FOR ARCH se koná v Praze-Letňanech ve dnech 17.–21.  9. 2019 v sedmi výstavních halách, kde je postaveno 800 expozic. Návštěvníci si mohou prohlédnout exponáty na rozsáhlé venkovní ploše, která se rozprostírá kolem výstavních hal. Ve Stavebním poradenském centru ČKAIT poskytují vybraní odborníci po celou dobu konání veletrhu návštěvníkům konzultace bezplatně. Stánek je umístěn v hale 1, č. F16. Zájemci mohou s konzultanty řešit právní a technické problémy spojené s přípravou, realizací, opravami i užíváním staveb.

Ve Stavebním poradenském centru ČKAIT jsou dále nabízeny tyto služby:
– prodej odborných stavebních publikací ČKAIT i dalších vydavatelů;
– prezentace služeb a činností Komory;
– prezentace soutěže Cena Inženýrské komory (vyhlášené ceny za roky 2016–2018);
– prezentace národních a mezinárodních konferencí a seminářů, na kterých se ČKAIT spolupodílí prostřednictvím oblastních kanceláří ČKAIT.

ČKAIT dále pořádá ve čtvrtek 19. 9. 2019 seminář na téma Úpravy a opravy panelových domů (vstupní hala I, sál č. 1). Přednáší Ing. Luděk Vejvara, Ph.D., předseda Oblastní kanceláře ČKAIT v Plzni. Seminář je určen odborné i laické veřejnosti, bytovým družstvům, společenstvím vlastníků a dalším zájemcům. Jeho účelem je osvěta při plánování stavebních úprav v panelových domech.

Ing. Pavel Křeček, předseda ČKAIT, se zúčastní diskusního panelu zahajovací konference stavebního veletrhu FOR ARCH s názvem TECHNOLOGICKÉ FÓRUM: digitalizace_stavební právo. Konference se koná 17. 9. 2019 v Kongresovém sálu PVA Expo Praha v Letňanech. Jedná se již o třetí ročník diskusního setkání v rámci prvního dne stavebního veletrhu FOR ARCH s investory, developery, projektanty, představiteli státní správy, samosprávy, akademické obce a vystavovatelů o aktuálních tématech ze stavebního oboru.
Program konference, pokyny k registraci a aktuální informace naleznete na stránkách Fóra). Autorizované osoby mají vstup na veletrh zdarma (elektronická vstupenka zde).

tisková zpráva, wd