Veletrhy a výstavy

EGGER na BAU 2019

V rámci stavebního veletrhu BAU se společnost EGGER prezentovala pod mottem „Smart solutions for you“ se širokou škálou digitálních služeb a inspirativních novinek svých tří divizí: Výroba nábytku a interiérů, Podlahy a Stavební výrobky. Společnost EGGER představila digitální řešení v oblasti plánování – jako např. rozšířenou aplikaci Konstrukčního katalogu a kompatibilní data BIM vybraných struktur.

Osvědčené stavební komponenty z Konstrukčního katalogu EGGER budou k dispozici v různých formátech digitálních dat pro plánování pomocí BIM a CAD systémů. Data bude možné komfortně stáhnout z webových stránek firmy EGGER na zákaznickém portálu myEGGER a následně je rychle a snadno integrovat do procesu projektování.

Digitální data a nejlepší materiály EGGER, jako jsou dřevěné konstrukční desky OSB 4 TOP, vytvářejí předpoklady pro splnění vysokých nároků na konstrukci dřevostaveb. Desky s osvědčenou kvalitou pro dřevostavby jsou koncipovány pro stavební projekty s dlouhou životností – pro stavby vhodné pro několik generací.

tisková zpráva, wd
foto Martin Klindtworth

EGGER na BAU 2019EGGER na BAU 2019