Veletrhy a výstavy

EGGER uvítá návštěvníky veletrhu Interzum v éře „synchronizace“

Ve dnech 21. až 24. května 2019 bude prezentovat výrobce materiálů na bázi dřeva společnost EGGER své novinky výrobků, dekorů a povrchů na mezinárodním veletrhu Interzum v Kolíně nad Rýnem. Návštěvníci veletržního stánku (hala 6.1, stánek A70) na ploše 600 m² získají představu o pozoruhodných, ale zároveň neobvyklých kombinacích nového trendu pod mottem „MORE+less“.

Na veletrhu přivítá EGGER návštěvníky v éře „synchronizace“. „Jak žijeme a jak si organizujeme sami sebe, je stále méně určováno pouze jedním trendem, ale necháváme se stále více ovlivňovat vlastní interpretací jednotlivých trendů, různých vlivů a typů materiálů,“ vysvětluje Klaus Monhoff, Head of Decor and Design Management ve skupině EGGER. Materiály pro design nábytku musí být alternativami, které umožní zákazníkovi identifikovat důležité prvky ve svém vlastním „MORE+less“. „Našimi tématy v duchu současných trendů prezentujeme na veletrhu Interzum příklady různých kombinací,“ pokračuje Monhoff.

Významné novinky v segmentu výrobků
Firma EGGER neustále pracuje na dalším vývoji produktů a cíleně se zaměřuje na hlavní benefity směrem k zákazníkům. „Na veletrhu Interzum 2019 prezentujeme mimo jiné přednosti našich lakovaných desek PerfectSense Gloss a Matt, PP hrany v mimořádné kvalitě digitálního tisku a pracovní desky v nových provedeních a s novými povrchy, které sledují trend tenkých materiálů,“ říká Hubert Höglauer, Head of Marketing and Product Management Furniture and Interior Design.

Dekory a struktury, které zaujmou
Rčení jako „méně je více“ a „více je méně“ jsou známá. Svým veletržním mottem ukazuje firma EGGER, že se obě varianty odrážejí v kombinaci, jako je „MORE+less“. Neexistuje „buď – anebo“, ale akceptuje se několik trendů vedle sebe, které společně dobře ladí. Novinky dekorů a povrchů a jejich kombinace vycházejí z uvedeného motta a jsou na veletrhu Interzum prezentovány v šesti různých uspořádáních místností.

Nově vyvinuté struktury přinášejí přidanou hodnotu: živá struktura ST32 Feelwood Vintage, novinka z řady se synchronizovanými povrchy, představuje rustikální povrch starého dřeva, ST20 Metal Brushed je inspirován kovem s jemným kartáčovaným vzhledem a dojmem a ST75 Mineral Satin byl vyvinut speciálně pro reprodukce materiálů pro pracovní desky.

„Tyto novinky se již těšily velkému zájmu našich zákazníků z nábytkářského odvětví na naší vlastní firemní výstavě EGGERZUM v únoru 2019. Na veletrhu Interzum nyní představíme rozšířený sortiment poprvé mezinárodnímu profesionálnímu publiku,“ říká Hubert Höglauer o veletrhu v Kolíně nad Rýnem.

Odborné znalosti EGGER v Kolíně nad Rýnem
V tomto roce poskytuje specialista na materiály na bázi dřeva podklady pro vytvoření platformy „Trendy v designu povrchů a dřeva“ (hala 3.2). V rámci platformy „Digitalizace“ prezentuje EGGER všestranný servis EGGER inside.

Odbornými znalostmi obohatí firma EGGER i přednáškové fórum Speakers Corner (pasáž 4/5): Michaela Gimpl a Stefanie Könemann z týmu „Decor and Design Management“ budou hovořit v úterý dne 21. května od 15 do 15.30 hod. a ve čtvrtek dne 23. května od 13 do 13.30 hod. o tématu „MORE and less – je synchronizace řešením?“.

podle podkladů společnosti EGGER

EGGER uvítá návštěvníky veletrhu Interzum v éře „synchronizace“