Veletrhy a výstavy

Exkurze na specializovaný veletrh World of Concrete

Institut pro udržitelnou výstavbu ve spolupráci s kanceláří U.S. Commerce pořádá exkurzi na veletrh World of Concrete, který se koná 5.–8. února 2013 v americkém státě Nevada ve městě Las Vegas.
World of Concrete (Svět betonu) je jednou z největších výstav stavebního průmyslu na světě. 1300 vystavovatelů z betonářské oblasti tu prezentuje širokou škálu nejnovějších stavebních technologií, stavebních strojů a materiálů. Vnitřní i venkovní výstavní plocha zabírá dohromady více než 500 000 m². Významnou součástí programu jsou semináře pro efektivní doplnění specifických znalostí.
Veletrh nabízí rovněž možnost účasti na odborných seminářích s více než 100 špičkovými odborníky. Témata seminářů jsou např.: Betonové základy, Výroba betonu, Sanace betonů, Dekorativní beton, podlahy a desky, Zdivo, Zelená stavba, Finance a finanční záležitosti…
Samotná exkurze se uskuteční ve dnech 2.–9. února 2013. Kromě veletrhu bude možné navštívit Grand Canyon nebo Hoover Dam, betonovou klenbovou přehradu na řece Colorado. Uzávěrka přihlášek je 30. 11. 2012. Přihlásit se můžete na e-mail: info@inuv.cz.
Celý program exkurze a všechny podrobnosti najdete ZDE.
wd