Průmysl a obchod, Veletrhy a výstavy

FAKRO CZECH na mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH

Ve dnech 17.–21. září 2013 proběhl v Praze-Letňanech 24. mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH. Tato akce každoročně přitáhne tisíce návštěvníků z řad odborníků i široké veřejnosti. Tématem FOR ARCHU pro rok 2013 byly Rekonstrukce a revitalizace. Generálním partnerem letošního ročníku byl program Nová Zelená úsporám. Výrobky FAKRO jsou do toho programu také zařazeny (více na www.fakro.cz).
Okno do plochých střech D_F Okno do plochých střech D_F
Markýza AMZ SolarMarkýza AMZ Solar
 
Balkonové okno FGH-V GaleriaFAKRO zákazníkům představilo okno do plochých střech D_F s inovativním zasklením a moderním vzhledem či markýzu AMZ Solar, která funguje na solární pohon a může být ovládána ve třech režimech, přičemž jeden z nich je automaticky řízen intenzitou slunečního svitu. Pozornost zákazníků pak stále vzbuzuje velké dvoukřídlé balkonové okno FGH-V Galeria.
V poslední době roste zájem o energeticky úsporné a pasivní stavby; odpovědí na tento požadavek trhu je super energeticky úsporné střešní okno FTT U8 s pasivním čtyřsklem, které je v současnosti střešním oknem s nejlepšími tepelnětechnickými parametry dostupným na trhu.
Těší nás všechny dotazy na výrobky FAKRO, které zaznamenáváme. S dalšími dotazy se na nás obracejte na fakro@fakro.cz. Více informací najdete na www.fakro.cz.

podle podkladů společnosti FAKRO