Průmysl a obchod, Veletrhy a výstavy

Haas Fertigbau představí na FOR ARCHU nový bungalov

Společnost Haas Fertigbau Chanovice představí na veletrhu FOR ARCH (15.–19. září 2015 na výstavišti v Praze-Letňanech) v expozici F15 v hale 1 novinku v nabídce svých bungalovů – nový dům Moony. Bungalov Moony na první pohled upoutá neofunkcionalistickým stylem, na domě jsou navíc použity špičkové materiály a certifikované dřevěné konstrukce Haas Fertigbau.

Moony nabídne svým majitelům dispozici 4 + kk, součástí domu je i garáž. Za vstupní chodbou, vedle které je technická místnost a WC, je v podélné ose umístěn obývací pokoj s kuchyňským koutem, v pravé části domu jsou pak tři pokoje a koupelna. Z obývacího pokoje i zadní ložnice je pohodlný přístup do zahrady za domem.

Dům je atraktivní nejen vnějším designem, ale i svými parametry a vlastnostmi. Obyvatelé bungalovu Moony ocení čistý vzduch v interiéru, nízkou energetickou náročnost (obvodová stěna z THERMO-PROTECT systému s parozábranou v provedení Premium s U = 0,14 W/m².K, okna a balkonové/terasové dveře HOCO s kvalitním izolačním trojsklem s U = 0,7 W/m².K), výborné akustické vlastnosti a další výhody.

Nový bungalov Moony

Nový bungalov Moony se začne na veletrhu FOR ARCH prodávat v provedení „na klíč“ za cenu 4 204 500 Kč (vč. DPH).

Technická data:
Typ rodinného domu: bungalov
Druh stavby: montovaný rodinný dům
Materiál: dřevostavba
Počet místností: 4 + kk
Vnější rozměry: 14,2 x 20,7 m
Zastavěná plocha: 124,46 m²
Užitná plocha celkem: 169,22 m²
Typ střechy: plochá

podle podkladů společnosti Haas Fertigbau