Veletrhy a výstavy

Hlavním tématem letošního veletrhu FOR ARCH budou „rekonstrukce a revitalizace“

Brány PVA Expo Praha se sice zájemcům o stavební technologie otevřou až 17. 9. 2013, ale již nyní organizátoři prozrazují zásadní informace o programu FOR ARCHU. 24. ročník mezinárodního stavebního veletrhu se letos zaměří na téma rekonstrukce a revitalizace budov.
Souběžně se budou konat veletrhy FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE.
24. ročník FOR ARCHU se bude věnovat velice žádaným rekonstrukcím, revitalizacím a modernizacím objektů. Toto téma je velmi aktuální i s ohledem na státní dotační programy, které jsou určené mj. na modernizaci staveb,“ představuje zaměření veletrhu Martin František Přívětivý, ředitel obchodního týmu veletrhu. Součástí doprovodného programu veletrhu bude konference nazvaná „Rekonstrukce a revitalizace“, na které se podílejí všichni hlavní odborní partneři akce: Státní fond životního prostředí ČR, Státní fond rozvoje bydlení, Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR a ČKAIT.
Od loňského podzimu jsou v areálu PVA Expo Praha v provozu nové výstavní haly. Tato novinka se letos poprvé dotkne také veletrhu FOR ARCH a souběžných akcí. Výrazně se tak zvýší komfort pro návštěvníky i kvalita zázemí pro vystavující firmy.
tisková zpráva