Veletrhy a výstavy

Konference Výstavba, podpora a užívání energeticky úsporných budov v ČR

Saint-Gobain Isover CZ, s. r. o., vás zve ve čtvrtek 14. 4. 2011 při příležitosti IBF 2011 na odbornou konferenci na téma Výstavba, podpora a užívání energetický úsporných budov v ČR (nová legislativa, příklady realizací, rekonstrukce, technologie a výrobky, dotace, bydlení v PD). Konference se koná od 10 do 13 h na brněnském výstavišti v sále Morava v pavilonu A3.
Hlavním tématem bude vývoj a stav nové legislativy v oblasti nízkoenergetických a pasivních staveb, konkrétní příklady realizací či rekonstrukcí, odlišnosti pasivních domů oproti běžné výstavbě, kvalitní a moderní technologie a výrobky pro pasivní domy, dotace a v neposlední řadě také komfort bydlení v pasivním domě z pohledu samotných uživatelů. Jednotlivé přednášky jsou vedeny významnými odborníky z oboru, kterými jsou: Ing. Jiří Šála, CSc.; Ing. arch. Josef Smola, Ing. Robert Schild a Ing. arch. Lubomír Křivka.
 
Na brněnském výstavišti můžete také navštívit od 12. do 16. 4. 2011 výstavní expozici společnosti Saint-Gobain Isover CZ, stánek č. 108, pavilon V. Na stánku máte možnost seznámit se s novinkami v sortimentu stavebních izolací Isover, využít poradenství odborných pracovníků společnosti, získat řadu informačních materiálů nejen k produktům, ale také k nízkoenergetické a pasivní výstavbě.
Ve čtvrtek 14. 4. 2011 v 16 h proběhne na stánku Isover slavnostní vyhlášení vítěze soutěže Kill the bill s předáním hlavní výhry. Výherce obdrží zdarma výrobky pro rekonstrukci svého domu od firem Isover, Weber a Glass Solutions patřících do francouzského koncernu Saint-Gobain (více na www.killthebill.cz).
Isover bude dále na veletrhu IBF prezentovat unikátní a na českém trhu jedinečný Katalog Pasivních domů. V Katalogu naleznete 60 projektů a vizualizací pasivních domů od zhruba 30 významných českých architektů a architektonických kanceláří specializujících se na tuto oblast. Prezentovány jsou pasivní domy rodinné i bytové. Katalog bude možné zakoupit přímo na veletrhu za cenu 95 Kč.
tisková zpráva